El Consell Nacional del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) es reuneix aquest dissabte, 16 de juliol, a partir de les 11 del matí, a l’Auditori Municipal de Terrassa (al carrer de Miquel Vives, 2, al barri del Cementiri Vell).

Que s’hagi triat la capital del Vallès Occidental per a celebrar un dels grans esdeveniments del partit no és una casualitat

Que s’hagi triat la capital del Vallès Occidental per a celebrar un dels grans esdeveniments del partit no és una casualitat. Els socialistes ja fa setmanes que mostren que s’han pres seriosament recuperar l’alcaldia de Terrassa, la tercerca ciutat de Catalunya en nombre d’habitants.

Una antiga vila que van governar gairebé 40 anys amb Manuel Royes, Pere Navarro, Jordi Ballart i Alfredo Vega. Fins que en les últimes eleccions va arribar una gran sorpresa, que segurament s’estudiarà a les universitats en un futur. Jordi Ballart, exalcalde del PSC es va presentar amb un nou partit, va arrasar a les urnes i va establir un govern estable de coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya.

Des de Barcelona s’ha posat tota la carn a la graella, el seu líder Salvador Illa ja ha pasat diversos cops pel municipi i es continuarà fins a les eleccions de març, per aconseguir que la nova proposta assoleixi el triomf als comicis municipals de maig. Des de l’assemblea local parlen de la primera dona alcaldessa. Eva Candela és la cap de llista.

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, intervindrà a l’inici de la trobada

El president del Grup Socialistes i Units per Avançar, Salvador Illa, intervindrà a l’inici de la trobada. També intervindrà el viceprimer secretari de Política Municipal del PSC i primer tinent d’Alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni. Posteriorment, hi haurà intervencions de la diputada i candidata del PSC a Terrassa, Eva Candela; el candidat del PSC a l’Alcaldia de Lleida, Fèlix Larrossa; el diputat i candidat a l’Alcaldia de Tarragona, Rubén Viñuales, i la diputada i candidata a l’Alcaldia de Girona, Sílvia Paneque.

Totes aquestes intervencions es podran seguir a través del Canal de Youtube del PSC 

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jo. a juliol 12, 2022 | 13:47
    Jo. juliol 12, 2022 | 13:47
    Aparteu les criatures.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa