El Consell Local per la República de Terrassa ha presentat oficialment els 25 membres de la seva Junta rectora, en un acte que s’ha dut a terme a la Torre del Palau de Terrassa, ahir dissabte a les 18:30h. En aquest acte cada representant s’ha presentat individualment, han dirigit unes paraules als assistents i han parlat de les grans àrees d’actuació del Consell. Les eleccions del Consell van tenir lloc el mes de març de 2021, però la presentació dels membres elegits no s’ha dut a terme fins avui per les restriccions i les mesures de la Covid-19.

La Junta rectora és l’òrgan de direcció del Consell, que treballa per “impulsar estratègies per a la plena instauració de la República Catalana“, així com “exercir com a espai de representació política lliure i sobirà en el municipi, no limitat pels poders de l’estat espanyol”, tal i com ho afirmen a la seva pàgina web.

Està formada per 25 membres, dels quals 9 són representants de grups municipals o entitats independentistes, i els altres 16 son ciutadans i ciutadanes a títol individual elegits democràticament pels membres del Consell municipal. A l’acte d’avui s’ha presentat principalment els 16 terrassencs i terrassenques, però també s’ha mencionat els altres 9.

Els 25 membres de la Junta rectora del Consell Local per la República de Terrassa són els següents:

  • Entitats i grups municipals: Joan Solà Ramoneda, per Debat Constituent; Jordi Miralda, per Òmnium Cultural; Josep Serra, per ERC – MES; Lluís Hurtado, per la Intersindical; Lluïsa Romero, per Junts x Cat; Maria Bonastre Fargas, per l’ANC; Olga Vila, per Primàries; Víctor Gutierrez, per Plataforma per la Llengua; i Ramón Puig, per Consum de País.
  • Terrassencs i terrassenques a títol individual escollits democràticament: Antoni Sans, Francesc Gómez, Joan Ferrer, Julià Martínez, Lluís Sobrevia, Lluïs Martínez, Maite Gutiérrez, Pere Soria, Mercè Castells, Oriol Cabré, Oriol Capellas, Marta Fité, Ros Maria Josa, Santi Benedicto, Vicenç Monzonís i Josep Almirall.

Al finalitzar la presentació dels membres de la Junta Rectora, s’han realitzat els Cants per la Llibertat, que s’han traslladat a la Torre del Palau per aquesta ocasió. En finalitzar els cants, també s’han presentat els candidats a l’Assemblea de Representants del Consell per la República per l’àrea del Vallès Occidental Oest, ja que a partir del 17 d’octubre a les 00:00 h començarà la campanya electoral que durarà fins al 28 d’aquest mes. El 29, 30 i 31 d’octubre seran els dies de votació.

Cants per la Llibertat del dissabte 16 d’octubre | Francesc Gómez

Nou comentari