MónTerrassa
13 candidats de la comarca a l’assemblea del Consell per la República
  • CA

El període de presentació de candidatures per a les eleccions de l’Assemblea de Representants del Consell per la República Catalana va acabar amb tretze candidatures de ciutadans de Terrassa i de la comarca. Es poden consultar totes les presentades (les acceptades i les que no) al web habilitat. S’han presentat un total de 525 candidatures, tan d’electes com per a l’urna ciutadana. Destaca la presència del conseller a l’exili Lluís Puig; del propietari de Petrolis Independents, Jordi Roset; la regidora de Junts per Terrassa Montserrat Trullàs, i Pere Cardús, que va acompanyar el president Quim Torra en el seu equip a la presidència de la Generalitat

Els candidats

Jordi Roset Chaler; Josep Serra Marimon; Lluís Puig Gordi; Maria Candelària Puig Soler; Montserrat Trullàs Escoda; Maria Rosa Comellas Coll; Miquel Soriano Nieto; Núria Garcia Múrcia; Pepi Oller Comellas; Pere Soria Alcázar; Vicenç Brossa Capdevila; Víctor Gutiérrez López: Pere Cardús Cardellach. Les candidatures són provisionals fins a la seva aprovació definitiva el dia 16 d’octubre de 2021. A partir del 17 a les 00:00 h començarà la campanya electoral, que durarà fins al 28 del mateix mes. La votació se celebrarà el pròxim 29, 30 i 31 d’octubre, de manera telemàtica i a través de l’app del Consell.

CURRICULUM Jordi Roset

‘- Vaix neixer el 19/03/61 a Terrassa
– Soc empresari, entre d’altres co-propietari de Petrolis Independents.
– Vaig estar a la junta del Cercle Català de
– Vaig ser Secretari Nacional de la ANC
– Soc membre del CEX de Cambra Terrassa per la candidatura Eines de País
– Associat a: CCN, AnemXFeina, Memorial1714, DonecXPerficiam, Moltes Merces,
– Soc fundador de 11ONZEFintech

CURRICULUM Josep Serra

Nascut i resident a Terrassa. Casat i pare de tres fills.
Dr. Enginyer Industrial (UPC), Enginyer Químic (IQS) i MBA (ESADE).
Directiu i Gerent d’empreses del sector industrial i del medi ambient.
Actualment:
Membre de l’Òrgan de Govern Ampliat del Consell per la República Catalana en representació de MES, Moviment d’Esquerres.
Membre de la Junta Rectora del Consell Local de la República de Terrassa.
Coordinador Nacional de MES, Moviment d’Esquerres.

CURRICULUM Lluís Puig Gordi (càrrec electe)

Nascut a Terrassa, he pogut dedicar tota la meva vida a treballar sempre per la cultura i la llengua

CURRICULUM Maria Candelària Puig

Tinc 70 anys i en fa 10 que estic jubilada.
Tinc el títol de professora de Primària i el de Secretària de Direcció.
He exercit ambdues feines, però molt més temps la de Cap de Gabinet de Presidència d’un Grup d’Empreses.
Des de la meva jubilació el 2011 vaig començar a treballar per la independència del nostre país. Durant 3 mandats vaig formar part del Secretariat de l’ANC de la territorial de Terrassa, participant molt activament en la organització del referèndum del 2017.
Desprès del tercer mandat he participat com a voluntaria fins al dia d’avui.
Formo part de l’executiva de Junts per Terrassa des de fa un any, treballant sobretot en el tema de Serveis Socials.

CURRICULUM Montserrat Trullàs (càrrec electe)

Sóc mestra i filòloga. Em dedico a la tasca docent en el món de la formació de persones adultes. Crec en l’aprenentatge al llarg de la vida i en les segones oportunitats: mai és tard per aprendre. A més, sempre he treballat per la llengua i cultura del nostre país, participant activament i incansable en diferents entitats i associacions. Actualment sóc regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Terrassa, fet que compagino amb la meva tasca docent.

CURRICULUM Maria Rosa Comellas

Sóc Maria Rosa Comellas i Coll, visc a Terrassa, tinc dues filles i presento la meva candidatura a l’Assemblea de Representants del CXR, dins de la circumscripció del Vallès Occidental-Oest
Dona compromesa amb la llibertat i la igualtat, això vol dir que sóc una lluitadora de la independència de Catalunya. Lluito en diferents camps, des de la política i des del camp de les organitzacions socials. Vaig començar el meu activisme polític el 2010, amb Solidaritat Catalana per la Independència, i he continuat treballant amb política i amb el sindicalisme independentista i republicà com és la Intersindical.
Treballo al sector públic, com a tècnica de l’Administració pública, el meu perfil és de gestió social. Laboralment estic formada a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya en els ensenyaments de l’Ètica, el Dret, i la Gestió de la Qualitat.
Els meus estudis són universitaris:-Diplomada en Professorat d’Educació General Bàsica per la Universitat de Barcelona (UB); Diplomada Mestra de Català, per la UB; i Diplomatura de Postgrau en Gènere i Igualtat: Administració Pública i Món Local, per la Universitat Autònoma de Barcelona.

CURRICULUM Miquel Soriano

Economista i MBA
Regidor a Rellinars 2016-2019
Consultor empresarial

CURRICULUM Núria Garcia (càrrec electe)

Regidora de cultura, promoció econòmica i cooperació en segona legislatura de JuntsxCat a l’Ajuntament de Matadepera. Membre fundador del Consell per la República, excoordinadora ANC, traductora de formació. 58 anys.

CURRICULUM Pepi Oller

‘- Terrassa 1959
– Professora d’anglès en instituts de Secundària. També iniciadora i persona referent en català d’aula d’acollida. Els darrers catorze anys, professora d’anglès a l’Escola Oficial d’Idiomes. Recentment jubilada.
– Llengua materna català. Altres llengües: anglès, castellà, cursant B2.2 de francès (5è curs EOI)
– M’inicio en l’activisme polític amb Deumil a Brussel·les per l’Autodeterminació el 2009. Després: Grup impulsor de Terrassa Decideix i voluntària a la recollida de vot anticipat i a la Consulta sobre la independència del 23G. Membre fundadora de Terrassa per la Independència (ANC Terrassa) on participo en els tres primers secretariats. RA al meu col·legi electoral l’1-O. Alcaldable de Primàries Catalunya a la meva ciutat a les darreres eleccions municipals. Registrada al CxR des dels inicis. Sòcia de l’ANC, d’Òmnium Cultural, de Plataforma per la Llengua. Voluntària per la llengua.

CURRICULUM Pere Soria

Enginyer Tècnic Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. He treballat els darrers 28 anys en el sector de les energies renovables, des de la formació de professionals fins a la fabricació de plaques solars, tant a Catalunya com a Canadà passant pel disseny i execució de projectes o la redacció d’alguna de les ordenances solars a nivell municipal del nostre entorn.
Les meves col·laboracions polítiques es van inciar l’any 2004 com asesor de la campanya electoral al Parlament Europeu d’en Raúl Romeva, voluntari a la consulta del 9-N i el referendum de l’1-O, soc membre de la Junta Rectora del Consell Local per la República de Terrassa com a co-coordinador

CURRICULUM Vicenç Brossa

Llicenciat arquitecte, exerceixo esencialment com a professional lliberal, també he treballat 10 anys com a cap de serveis tècnics municipals, altres com a director tècnic de dues societats de control de qualitat i com a pèrit judicial als tribunals, inclòssos TSJC i Contenciòs Administratiu, he estat regidor independent (no he militat mai en cap partit polític) del meu Municipi i he estat durant dècades directiu d’entitats esportives i culturals. Membre actiu de Plataforma per la llengua.

CURRICULUM Víctor Gutiérrez

De formació acadèmica: Grau en Turisme, tècnic superior en Agències de Viatges, Allotjaments i guiatges turístics també sóc tècnic superior en Secretariat i comunicació empresarial.
Ocupació actual: Secretari Administratiu a la UAB
Pertinença a associacions: Secretari de l’AV de Can Roca de Terrassa, Delegat Local de Plataforma per la Llengua a Terrassa. membre d’entitats com BITER, Plataforma Pro-Seleccions Catalanes i Voluntaris Terrassa. Vaig ser fundador i coordinador local de Joves per la Independència i de l’Assemblea Nacional de Joves Independentistes (ANJI)

CURRICULUM Pere Cardús

Després d’haver estudiat Cinema i Audiovisuals i un màster de direcció d’empreses, vaig fer consultoria durant 4 anys i vaig dedicar-me 9 anys al periodisme a VilaWeb. A continuació, vaig acompanyar el president Quim Torra en el seu equip a la presidència de la Generalitat i, actualment, sóc el director de la seva oficina d’expresident.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa