MónTerrassa
El Consell Comarcal demana l’amnistia dels presos polítics
  • CA
Ple extraordinari del 21 d'octubre de 2019
Ple extraordinari del 21 d’octubre de 2019 | CCVO

!--akiadsense-->

El Ple del Consell Comarcal del Vallès Occidental ha aprovat aquest dilluns amb els vots favorables d’ERC, Junts per Catalunya i CAM-AMUNT la moció de l’AMI i l’ACM de resposta a la sentència del Tribunal Suprem i per demanar l’amnistia per a les persones preses polítiques catalanes i en defensa del dret a l’autodeterminació proposada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

El Ple s’ha celebrat aquest dilluns 21 d’octubre de forma extraordinària a petició dels grups comarcals d’Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya i CAM-AMUNT. En el Ple també s’ha aprovat la petició de celebrar un Consell d’Alcaldies per tal de poder debatre la situació que viu Catalunya.

Tant la Moció com la sol·licitud de celebració del Consell d’alcaldies ha comptat amb el suport dels grups d’Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Catalunya i CAM-AMUNT. S’han abstingut els grups d’En Comú Guanyem i Tot per Terrassa. Hi han votat en contra els grups del PSC i el PP. En el Ple no hi ha assistit cap representant del grup comarcal de Ciutadans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa