MónTerrassa
Matilla carrega contra el seu excompany a Terrassa
  • CA
Xavi Matilla és el portaveu de Terrassa en Comú | Alba Herrera

La campanya per les eleccions municipals ja ha començat. A falta de dos mesos pels comicis, el to en les expressions dels diferents grups municipals va pujant d’intensitat, tal i com es desprèn en una enganxada que han tingut Marc Grau, de Nova i antic membre dels Comuns, amb el candidat de Terrassa en Comú, Xavi Matilla. Tot ha començat per unes declaracions de Grau, membre de Nova, un futur en comú, branca de Sobiranistes que manté una coalició amb Esquerra Republicana de Catalunya.

Preguntat per la gestió feta a l’Ajuntament de Barcelona per part del govern municipal d’Ada Colau, s’ha mostrat força crític: “Cal transformar les esperances de 2015 en realitats. Barcelona no pot passar quatre anys més sense un projecte de ciutat, per això sumem amb Esquerra Republicana”. “”No és un projecte de personalismes. És un projecte per guanyar les eleccions i l’endemà poder governar la ciutat molt millor del que s’ha fet aquests anys”, ha declarat Robert Fabregat, president de la federació d’ERC Barcelona.

“Decepció i repulsa al veure com la política s’ha convertit per alguns en una carrera d’ambició personal desmesurada i sense escrúpols. Esquerra s’equivoca i molt promocionant aquestes conductes, que embruten i perjudiquen a la política honesta“, ha respost Matilla a qui va ser el seu antic company de partit, un Marc Grau que va ser cessat com a coordinador al Parlament per part dels Comuns el passat 23 d’octubre. El motiu oficial, la “pèrdua de confiança”. El 2017, Matilla i Grau formaven part de la llista de Xavier Domènech per liderar els comuns a Catalunya. Un any abans, Grau havia deixat l’acta de regidor de TeC a l’Ajuntament de Terrassa per dedicar-se plenament a la feina tècnica de coordinador i de cap de gabinet del grup En Comú Podem al Congrés dels Diputats. Grau havia asseguray que havia estat “un privilegi i un honor” treballar per a “l’ala esquerra” del consistori.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa