MónTerrassa
La candidata de Cs a Terrassa votarà per correu: És segur, fàcil i ràpid
  • CA
Isabel Martínez, de Cs, ha estat al mercadal de Les Fonts
Isabel Martínez, de Cs, ha estat al mercadal de Les Fonts | Cs

!--akiadsense-->

La candidata número 10 per Barcelona de Ciutadans, Isabel Martínez, ha visitat aquest diumenge el Mercadal de Les Fonts per a interessar-se per la situació dels paradistes. El mercat ambulant només tenia parades d’alimentació i els comerciants s’han queixat que estan molt afectats per les restriccions a causa de la Covid-19. Martínez, també regidora del Grup Municipal a l’Ajuntament, ha estat acompanyada en la seva visita pels seus companys en el consistori, el portaveu, Javier González, i el regidor David Aguinaga.

Isabel Martínez ha destacat que “Ciutadans farà arribar el seu missatge electoral de manera segura, evitant mítings i aglomeracions, i amb actes senzills a l’aire lliure i sobretot a través de xarxes socials”. En aquest sentit, l’edil ha criticat que “la campanya acaba de començar i ja hem vist a Terrassa diverses aglomeracions de gent en carpes, com el cas de la CUP, o algunes concentracions davant l’ajuntament en les quals no s’estan respectant les normes de seguretat i les mesures recomanades pel PROCICAT per al 14-F”.

Finalment, Martínez ha convidat a la ciutadania a considerar el vot per correu en aquests comicis i ha explicat que ella mateixa pensa usar aquest sistema perquè “és segur, fàcil i ràpid”. La candidata ha aclarit que “aquesta setmana he sol·licitat el vot en l’oficina de Correus i és un procediment molt senzill. Només vaig trigar cinc minuts a demanar el formulari i emplenar les dades”. La candidata de Cs ha afegit que “a més pots indicar on prefereixes rebre les paperetes (a casa o en el treball) i enguany, com a novetat, pots fins i tot donar el teu vot al mateix carter que et lliura els papers o bé optar per portar després el teu vot a l’oficina de Correus”. I és que per Ciutadans “la pandèmia no pot impedir que exercim el nostre dret al vot i participar en aquestes eleccions del 14-F”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa