MónTerrassa
Una benvinguda i un comiat en el primer ple municipal de 2023
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa celebrarà el proper divendres, 27 de gener, el Ple Municipal ordinari corresponent a aquest mes. L’acte tindrà lloc de forma telemàtica a partir de les 9.30 h. El Ple es podrà seguir en directe a través del canal YouTube municipal, i també es podrà escoltar en directe a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM).

Ordre del dia

1. Aprovació de l’esborrany de l’Acta de la reunió realitzada el dia 30 de novembre del 2022 (número 16/2022).

ÀREA DE TERRITORI I SOSTENIBILITAT

2. Ratificació del Decret núm. 1472/2022 de 30 de desembre, relatiu a la modificació de la tarifa del títol T-25 del servei de transport públic urbà per al període de l’1 de gener al 30 de juny de 2023, i sol·licitud d’una subvenció a la Direcció General de Transport Terrestre, d’acord amb el Reial Decret-Llei 20/2022, de 27 de desembre.

3. Aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal per ampliar l’inventari del patrimoni cultural de Terrassa.

ÀREA DE SERVEIS GENERALS

4. Aprovació de l’expedient de crèdit extraordinari finançat amb baixes per anul·lació d’inversions, per aplicar al finançament del projecte de plataforma de gestió de les càmeres de la Zona de baixes emissions.

JUNTA DE PORTAVEUS

5. Declaració institucional condemnant els feminicidis per violència masclista.

6. Donar compte de les Declaracions i Acords eventualment aprovats per la Junta de Portaveus, si s’escau.

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

7. Proposta presentada per la Sra. Ana Belén Rodríguez Millán, en relació amb els canvis en la mobilitat del barri de Can Boada realitzats per l’equip de govern municipal a partir de la implantació de la recollida lateral de residus a principis del 2021.

8. Proposta presentada pel Sr. José Luis Charles Gracia, sobre la transparència, l’ètica i el Reglament de Participació Ciutadana.

PROPOSTES DE RESOLUCIÓ

9. Proposta presentada per Alcaldia – Presidència, proposant l’elecció del Síndic Municipal de Greuges de Terrassa.

10. Presentada pel Grup municipal de JxT, per a l’elaboració d’un pla d’actuació per dignificar els aparadors dels establiments tancats.

11. Presentada pel Grup municipal del PSC, per a la millora de la planificació, el procés d’admissió, l’oferta formativa de Formació Professional i l’aprenentatge al llarg de la vida a Catalunya.

12. Presentada pel Grup municipal del PSC, per la finalització de la Ronda Nord entre Terrassa i Sabadell.

13. Presentada pel Grup municipal del PSC, per a la continuïtat dels vals de descompte en el comerç local.

14. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, perquè l’enllumenat ornamental de Nadal es determini mitjançant un procés participatiu.

15. Presentada pel Grup municipal de Ciutadans, per repensar la cavalcada de Nadal.

16. Presentada pels Grups municipals de Ciutadans i del PSC, perquè l’Ajuntament reclami una millor atenció sanitària a Terrassa.

PROPOSTES URGENTS

17. Prendre coneixement de la renúncia a la condició de regidor d’aquesta Corporació presentada pel Sr. Isaac Albert i Agut.

SEGUIMENT I CONTROL DE LA GESTIÓ D’ALTRES ÒRGANS DE GOVERN MUNICIPAL

18. Donar compte del llistat extractat dels Decrets i Resolucions números 95 al 1.493/2022, i de l’1 al 422/2023, dictats per l’alcalde-president i regidors i regidores delegats.

19. Donar compte del llistat d’acords adoptats per la Junta de Govern Local.

PRECS I PREGUNTES

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa