MónTerrassa
Ban de Jordi Ballart: “La protecció de la salut és la principal prioritat”
  • CA
Jordi Ballart al seu despatx de l'Ajuntament
Jordi Ballart al seu despatx de l’Ajuntament | Aj. Terrassa

!--akiadsense-->

Ban de l’alcalde Jordi Ballart en motiu de l’11-S

“La Diada Nacional de Catalunya, l’Onze de Setembre, ens convida a celebrar la identitat plural i diversa de Catalunya, a reflexionar sobre la història i la realitat del país i també a mirar cap endavant, cap al futur. Els valors de llibertat, de convivència i de democràcia són els valors en els quals ens reconeixem com a ciutat i com a país, uns valors que s’expressen també en les celebracions institucionals i ciutadanes d’una tan destacada com és la Diada.

Aquest any 2020, però, la Diada, com tantes altres festivitats i activitats, està molt marcada per l’impacte de la crisi sanitària causada pel coronavirus. És per això que a Terrassa, com tants altres municipis, hem adaptat forçosament la commemoració a la situació que estem vivint, amb la màxima prudència possible per tal d’evitar les possibilitats de contagi. La protecció de la salut de tothom, i en especial de les persones més vulnerables, és la principal prioritat en aquests moments, amb l’objectiu col·lectiu d’aplanar la corba de contagis i construir un camí sòlid que ens pugui portar, en els propers mesos, a controlar els riscos i més endavant a recuperar progressivament la normalitat perduda.

La situació és molt complexa i implica molts esforços i sacrificis individuals i col·lectius. Amb serenitat, rigor i confiança, amb responsabilitat i civisme, aconseguirem sens dubte limitar els efectes del covid-19 i posar les bases per a una futura i plena recuperació. La Diada Nacional de Catalunya és un bon moment, doncs, també per retre homenatge a l’immens esforç col·lectiu que estem fent i per expressar confiança en les nostres capacitats per superar el gran repte que tenim plantejat.

Des d’aquesta perspectiva, us convido, doncs, a celebrar la Diada de l’any 2020 amb molta prudència i també amb molta esperança.

Terrassa! Visca Catalunya!

Terrassa, 11 de setembre de 2020

Jordi Ballart i Pastor

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa