MónTerrassa
Ballart fa una defensa aferrissada de la pista de gel de Terrassa
  • CA

“La pista de gel de la plaça Nova és un element que dinamitza el comerç i aporta una oferta de lleure inclusiva, adaptada a tothom perquè totes les persones puguin participar d’una activitat de Nadal, i que a més genera molt trànsit de persones, beneficiant el comerç de la ciutat i, especialment, del sector de la plaça Nova. L’impacte mediambiental de la pista es contrarestarà amb la plantació d’arbres per part d’una empresa especialitzada. Aquests arbres compensaran la quantitat de CO2 que pugui emetre’s amb aquesta pista. Els propers dies sabrem quants arbres es plantaran”, escriu l’alcalde de Terrassa Jordi Ballart en el seu mur de Facebook. I paraules semblants posa al seu compte de twitter.

D’aquesta manera respon l’alcalde als atacs sagnants que ha rebut per part de grups de l’oposició municipal i de la CUP. Els socialistes i els cupaires han repartit estopa contra Jordi Ballart i contra l’equip de govern municipal per la pista de gel que s’ha instal·lat aquest Nadal a la plaça Nova i que és una de les ofertes estrella.

Javier García, secretari d’organització del PSC Terrassa i regidor a l’Ajuntament, ha publicat un article d’opinió a Món Terrassa. “La pista de gel evidencia un nou episodi d’incoherència política d’un govern que no sap on va i que segueix sense tenir clares quines són les seves prioritats. Al menys ja sabem quin és el compromís municipal amb la protecció del medi ambient i la sostenibilitat. Aquesta és la «Revolució Verda» de Ballart.

 CUP Terrassa s’ha posicionat en contra de la instal·lació de la pista, ja que creu que “és un despropòsit ambiental i social” i un “malbaratament energètic”. Així ho han anunciat en un comunicat a les xarxes socials, on han alertat que amb la despesa de la pista de 24.000 kWh, es podria generar energia per 7 cases durant tot un any.

“Des de la CUP de Terrassa volem mostrar el nostre rebuig amb la decisió presa pel govern, que mostra de forma flagrant una falta de compromís ambiental i social”, han expressat. “En l’actual crisi climàtica i social que patim, és una “gran incongruència instal·lar una pista amb un cost de 56.000 euros”, i consideren que “un govern compromès en el futur dels infants ha d’apostar per un model d’oci alternatiu que asseguri la sostenibilitat del planeta per a les futures generacions”.

.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa