MónTerrassa
Ballart agraeix els missatges de suport per la malaltia del seu fill: “Estem abatuts però forts”

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va anunciar aquest diumenge que reorganitzarà les funcions de l’alcaldia els propers mesos per poder acompanyar el seu fill gran en la lluita contra la leucèmia. Després de donar a conèixer la notícia, el batlle ha rebut nombroses mostres de suport a les xarxes socials. La notícia va tenir un gran impacte i centenars de persones van mostrar la seva solidaritat i escalf a la família. Entitats, clubs, partits polítics de tots els colors i ciutadans a títol individual van fer pinya amb l’alcalde davant d’una situació molt delicada.

Aquest dimarts, un cop passades les primeres emocions, Ballart ha volgut agraïr “infinitament l’enorme allau de missatges que estem rebent”. L’alcalde ressalta que “estem abatuts però forts per caminar de la mà del nostre fill en aquest nou repte de la vida. Serà dur i llarg”.

Davant de la situació, l’alcalde va manifestar que “la meva prioritat absoluta és que el meu fill es curi“. Per aquest motiu, recalcava que “disculpeu si els propers mesos no us atenc ni responc com he intentat fer sempre” i matisava que “com que tot ha anat molt ràpid, ara m’he de reorganitzar la vida i també l’Alcaldia. L’ingrés a l’hospital serà llarg i jo estaré al seu costat”.

Ballart confessava que “totes i tots temem que la paraula càncer pugui entrar a les nostres vides” i malgrat que en els anys que ha exercit com alcalde “he estat al costat de moltes famílies, nenes i nens que han lluitat i lluiten contra aquesta merda”, ara, de manera inesperada, li ha tocat a ell viure-ho en primera persona. Ballart també va tenir unes paraules d’agraïment per als professionals de l’Hospital Sant Joan de Déu, on es troba ingressat el seu fill. “T’estimo moltíssim Xito. Ets la nostra vida i ho farem tot per tu”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa