MónTerrassa
Alfredo Vega visita Bidons Egara
  • CA
x
Alfredo Vega, durant la seva visita a Bidons Egara | QUIQUE SALVATELLA

L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, ha visitat aquest dimecres l’empresa Bidons Egara, amb motiu del seu 25è aniversari. Vega ha estat acompanyat de Manuel Giménez, tinent d’alcalde de desenvolupament económic, industria i ocupació de l’Ajuntament de Terrassa.

Tots dos han pogut veure com es realitzaven els processos eficients de reacondicionament en les diferents línies de tractament i reciclatge dels envasos, en tot el seu cicle de vida fins al final del seu ús, mitjançant una gestió sostenible per aconseguir per una banda l‘estalvi de matèries primeres i energia i, de l’altra, la reducció d’emissions, abocaments i residus. Així es garanteix la total traçabilitat en la gestió dels residus des de el seu origen fins el seu destí final.

L’objectiu de Bidons Egara Bidons Egara com a gestors d’envasos i residus d’envasos industrials i comercials, és fomentar la sensibilització del reciclatge i recondicionat amb l’eficiència dels recursos, amb el compromís de forma part important important de l’economia circular, tant econòmic com ambientalment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa