MónTerrassa
El govern de Terrassa es planteja si cal moure de lloc el Mercadal
  • CA

El mercadal és un element absolutament consolidat, que funciona i molt valorat pels usuaris” afirma a Món Terrassa el tinent d’alcalde Isaac Albert. “Un mercat que atreu persones de poblacions properes i que dona resposta al que s’espera d’ell”. El líder egarenc d’Esquerra considera que el Mercadal de Martí l’Humà que se celebra els dimecres a l’avinguda de Béjar és un dels mercats importants del país. “Dit això, és evident que hi ha feina a fer i decisions a prendre perquè no perdi la potència comercial i la capacitat d’atracció”.

A parer seu hi ha molta feina a fer en els mesos vinents: “Analitzar el mix comercial, el nombre de parades i la ubicació és una feina a fer. Una acció a desenvolupar de forma conjunta, tranquil·lament, amb la voluntat de millorar”.

Un dels principals problemes que considera que cal abordar és el lloc on es troba actualment. “Crec que coincidirem que la ubicació actual genera dubtes i sobretot molèsties a les empreses del polígon industrial. Els mercats de venda no sedentària són elements tractors, generen una activitat que se’n beneficia l’entorn econòmic, el comerç, la restauració…”.

En aquest sentit, subratlla que “des del meu punt de vista, més enllà de les molèsties i de les reticències d’alguns sectors, el Mercadal ha de tenir una presència en la trama urbana que generi vida i moviment a la ciutat”, per aquest motiu, remarca que “allunyar-lo dels carrers de la ciutat, dels veïns i veïnes i del comerç tradicional és un error“.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa