MónTerrassa
Els 32 noms de la candidatura a les municipals de Terrassa en Comú
  • CA

Terrassa en Comú ha registrat la candidatura amb la que concorrerà a les properes eleccions Municipals del 26 de maig. Encapçalada per Xavier Matilla Ayala, la tanca la que fou l’any 1991 la primera Regidora de Promoció de la Dona de tot l’estat espanyol, Rosa Maria Fernández; lluitadora pels drets de les dones i la igualtat d’oportunitats.

“Una candidatura ciutadanista, que estima Terrassa i amb persones disposades a treballar perquè la ciutat surti de la situació d’estancament en la que es troba. Una candidatura formada per persones amb diverses trajectòries, edats i perfils professionals, amb capacitat, criteri i solvència per a governar. Una candidatura amb més dones que homes, que situarà el feminisme com un eix prioitari en la seva acció de govern. Un equip que aporta el coneixement adquirit aquests darrers anys a l’Ajuntament i la mirada des de la diversitat professional, des de l’activisme social, des de l’associacionisme i des dels diferents recorreguts vitals de les persones que la conformen. Un equip per guanyar en educació, en cooperació, en sanitat, en l’àmbit social, en cultura, en esports, en economia, en empresa, en drets, en medi ambient; en definitiva un equip per confiar el futur de Terrassa i per guanyar la ciutat per a la seva gent”.

1. Xavier Matilla Ayala. Arquitecte-urbanista i professor a ETSAV-UPC.

2. Agnès Petit Estrenjer. Titulada en Educació Social a la UAB. Implicada en associacions d’àmbits diversos; culturals, juvenils, de lleure educatiu de la ciutat.

3. Xavier Martínez Ramírez.Implicat als moviments socials i culturals de la nostra ciutat des dels anys 90. Diplomat en Treball Social i Màster en Gerontologia social.

4. Anna Rius Ulldemolins. Doctora en biomedicina, especialitzada en desigualtats i salut pública. Activista pels drets humans, feminista, mare i cooperant.

5. Òscar Monterde Mateo. Doctor en Història Contemporània i professor Associat a la UAB. Ha participat activament al teixit associatiu de Terrassa en l’àmbit de la història, l’educació en el lleure, la cultura, la solidaritat i la cooperació.

6. Gloria Perona Carrasco. Enginyera industrial per la UPC. Ha treballat en sectors com l’automoció, farmàcia i centres de salut. Actualment responsable d’Infraestructura i Serveis Generals en una multinacional del sector gràfic.

7. Pep Martí Cardús. Diplomat en Treball Social per l’EUTSB i des de ben jove, tant voluntària com professionalment, molt vinculat a l’acció social municipal. Actualment, treballa en el Servei de Rehabilitació Comunitària de l’Àmbit de la Salut Mental del Consorci Sanitari de Terrassa.

8. Nerea Beltran Ortega. Politòloga per la Universitat Pompeu Fabra i actualment estudiant Dret a la mateixa universitat, alhora que treballa com a consultora en pràctiques. Participa del moviment estudiantil, des d’on lluita per una universitat gratuïta i feminista.

9. Xavier Lleonart Martínez. Llicenciat en Medicina i Cirurgia. Actualment sóc metge adjunt de cirurgia a Urgències de l’Hospital de Terrassa. Actualment és President del sector d’Hospitals Concertats de Metges de Catalunya, alhora que President del Comitè d’Empresa del CST.

10. Pamela Navarrete de Agustín. Periodista en un mitjà d’informació local i comarcal fent articles culturals, preferentment de música i espectacles, des de fa més de vint anys. En els darrers temps ha participat activament en diferents grups d’opinió per mirar de contribuir a revertir situacions com les desigualtats socioeconòmiques i la segregació escolar.

11. Dani Charles Quintanilla.Enginyer Informàtic, actualment es dedica a l’àmbit organizatiu del sector públic. Responsable del grup de triatló del Club Natació Terrassa.

12. Soledad Cabello Olivares. Delineant industrial, implicada en diferents moviments polítics i socials de la ciutat.

13. Toni Hernández Fernández. Físic, lingüista i doctor en ciència cognitiva i llenguatge per la Universitat de Barcelona. Actualment és professor a l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa i a UPC i divulgador científic, amb més de trenta llibres de text i d’altres materials didàctics digitals.

14. Antònia Sáez Ullés. Directora jubilada del Servei d’escoles bressol municipals. Àvia i mare.

15. Carmina Rodellar Blécua. Directora de l’escola El Vallès. Sòcia del casal de la dona. Mestra anglès. Llicenciada en psicologia.

16. Miquel Herreros Sala. Advocat en exercici des del 2002 a Terrassa. Actualment també realitzant tasques d’assessorament en el departament de politiques socials d’habitatge en el deute d’hipoteca i de lloguer sobre la vivenda habitual.

17. Carme Civit Chervet. Ex-Directora de l’àmbit de Dependències del CST i de l’Hospital de Sant Llàtzer.

18. Pol Màdico Brugueras. Enginyeria renovable i medi ambient.

19. Aleida Lorenzo Acosta. Llicenciada en Psicologia i especialitzada en la infància i l’adolescència. Ha treballat en l’àmbit educatiu en les etapes d infantil, primària, secundària i com a membre d’un equip d’assessorament psicopedagògic. Actualment treballa com a orientadora educativa en un Institut públic de Terrassa i com a professora d’Universitat.

20. Miquel Àngel Cuadra i Salvador. Tècnic superior en Administració i Finances. Comptable i creador de continguts.

21. Rosa Garcia Hernández. Professora d’Economia del Departament d’Economia Aplicada de la UAB i del departament d’Economia i Empresa de la UPF. Vinculada a col.lectius i moviments socials de Terrassa des dels anys 90. 22. Pedro Poblador Sepúlveda. Tècnic en mecànica industrial, lluitador pels drets humans i ex-esportista. Tècnic en qualitat i creació i direcció d’empresa.

23. Marta Muntanyola Pablo. Llicenciada en Biologia, ha treballat fenr recerca en l’àmbit de la biologia molecular a l’Hospital de Terrassa i professora de secundària en diversos centres educatius. Ha participat com a activista a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i a l’Ateneu Candela.

24. Albert Martí Sató. Mestre jubilat.

25. Gemma Sorribas Cervantes. Metgessa de l’Equip de PADES de Mútua de Terrassa.

26. Pilar Mateo Lisa. Advocada i mediadora. Llicenciada en Dret per la UAB el 1977 i postgraduada en Mediació per la mateixa universitat.

27. Rosa Maria Fernández Sansa. Llicenciada en Filosofia i Lletres i en Antropologia Social. Lluitadora pels drets de les dones i la igualtat d’oportunitats. Primera Regidora de Promoció de la Dona d’Espanya a Terrassa. Presidenta del Lobby Europeo de Mujeres en España i de la Plataforma Catalana de suport al Lobby europeu de dones. Professora de Persones Adultes. Jubilada. Mare i àvia.

Suplents

s1. Anna Palmero Molina. Mestra i de l’equip directiu de l’escola Abat Marcet.

s2. Cristina Puig Sáez. Educadora social.

s3. Joaquim Guitart Mampel. Geògraf.

s4. Marcel Sucarrats Antolí. Graduat en Ciència política i gestió pública, cursant el Mestratge en Gestió Publica.

s5. Glòria Baena Soria. Comunicadora i professora universitària.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa