MónTerrassa
La valoració de la temporada del Terrassa FC ha de ser positiva
  • CA

Fa uns dies el president del Terrassa, Jordi Cuesta, feia unes declaracions en les quals considerava que la temporada de l’equip havia estat un fracàs al no classificar-se pel Play-Off d’ascens. Unes declaracions que van sorprendre bastant tenint en compte la classificació per la Copa del Rei i una sisena posició més que meritòria.

Puc entendre la decepció del president, s’ha d’aspirar sempre al màxim i l’objectiu marcat pel consell d’administració era disputar la promoció, ara bé, crec que ha estat una temporada amb dificultats extres com un canvi d’estadi a meitat de temporada i una plaga de lesions que han perjudicat molt.

Poques coses es poden retreure a una plantilla que ha donat el màxim en cada partit, amb més o menys encert, però sempre donant la cara i lluitant cada partit fins a l’últim minut. El canvi d’estadi a mitja temporada va perjudicar l’equip, totalment adaptat al Municipal de Ca n’Anglada, la tornada a l’Estadi Olímpic no va ser fàcil amb una plantilla dissenyada per jugar en un context molt diferent.

Les lesions són l’altre factor que ha fet que l’equip potser no hagi rendit al 100% de les seves possibilitats, amb moltes jornades amb un equip de circumstàncies i havent d’omplir la convocatòria amb gent de la pedrera. Aquest problema es podria haver solucionat al mercat d’hivern amb algun reforç, però el club va decidir portar només a Karim, una altra decisió que segurament també ha penalitzat.

Poques coses es poden retreure a una plantilla que ha donat el màxim en cada partit

Tot i aquestes dificultats mencionades, l’equip ha donat la cara en tot moment i ha estat lluitant pel Play-Off fins a pràcticament l’última jornada, competint davant d’equips amb molt més pressupost i que finalment han quedat per darrere del Terrassa en la classificació i això té molt de mèrit.

Segurament el grup 3 de la Segona Federació és el més competitiu de la categoria i quedar tant a dalt de la taula ja és tot un èxit. A més, la classificació per la Copa del Rei és tot un regal pels aficionats i per l’equip, una competició molt maca si finalment el Terrassa té la sort de rebre la visita d’un equip de primer nivell.

Hem de posar en valor totes aquestes coses, evidentment és una llàstima no aconseguir una plaça per al Play-Off quan ho tenies pràcticament a tocar, però això ha de servir d’experiència per poder fer el salt definitiu la pròxima temporada i aquest cop si, assolir el somni de tornar a disputar un Play-Off d’ascens.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa