MónTerrassa
Incorporar un migcampista, qüestió de necessitat al Terrassa FC
  • CA

Tot i que encara queda una mica lluny el mercat d’hivern, el Terrassa ja comença a donar senyals de perfils de jugadors que podrien donar un plus a la plantilla, fins i tot alguns ja són qüestió de necessitat com és el cas d’un migcampista.

Des de principi de temporada s’ha qüestionat força si a aquest equip li feia falta un altre peça al mig del camp, sobretot en els primers partits de lliga quan l’equip no acabava de funcionar del tot. La parella Adri Lledò-Vivancos no acaba de donar els fruits esperats i es trobava a faltar un jugador que pogués ser una alternativa real a aquesta posició.

Finalment, un Àlex Fernández que venia de ser suplent la temporada passada, ha acabat encaixant en el doble pivot juntament amb Adri Lledó, formant una molt bona parella de ball. La irrupció d’Àlex en l’onze titular va comportar la suplència per a Vivancos, que veia com els seus minuts cada vegada eren més reduïts.

Jordi López té clar quina és la seva parella titular i ara mateix no contempla cap altre jugador per jugar en aquesta posició.

Sempre es bo tenir clar els titulars, però en un equip hi ha d’haver alternatives per qualsevol imprevist que pugui sorgir.

El primer imprevist va arribar fa pocs dies, amb la lesió de Vivancos que el mantindrà allunyat dels terrenys de joc entre 4 i 5 mesos, un contracop important per un jugador que era de les poques alternatives reals al centre del camp.

A la plantilla hi ha altres jugadors que podrien ser una alternativa com és el cas d’Óscar Vacas, però el jove jugador que va arribar a l’estiu procedent del Júpiter de 1a Catalana, gairebé no ha tingut minuts aquesta temporada i no sembla que entri massa dintre dels plans de l’entrenador. L’altre jugador amb pocs minuts és Babanzila, el jugador gabonès també ha participat alguns minuts en aquesta posició de migcampista, però no sembla ser la més adequada a les seves qualitats com a futbolista.

També es podria utilitzar a Víctor Morales o Fran González en aquesta posició en cas de necessitat, però són dos jugadors amb un paper rellevant en l’esquema defensiu de l’equip.

En definitiva, el Terrassa va incorporar a Vivancos a l’estiu amb l’objectiu de què fos un jugador destacat en el centre del camp, és lògic pensar que si finalment no pots tenir aquest jugador per una greu lesió, finalment busquis un substitut en el mercat d’hivern.

I compte, buscar un substitut no significa fitxar per fitxar, sinó buscar en el mercat una alternativa que sàpigues que et donarà minuts de qualitat i que tindrà un impacte real en el joc de l’equip.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa