MónTerrassa
Calma i tranquil·litat, ningú va dir que això seria fàcil
  • CA

No esta sent l’inici de temporada somiat per al Terrassa FC, dos empats i una derrota en les tres primeres jornades queden lluny de les expectatives marcades tant pel mateix club com per a molts aficionats que esperaven amb ganes l’inici d’una nova temporada. Una temporada, en principi, amb l’objectiu de poder disputar el Play-Off d’ascens a 1RFEF.

A tots ens agrada somiar amb un final de temporada dolç, amb l’equip en una posició privilegiada a la classificació, però la realitat es que tocarà picar molta pedra per poder assolir el desitjat Play-Off.

Aquest estiu la direcció esportiva va augmentar el pressupost un 30% envers la temporada passada, un esforç econòmic important amb la finalitat de poder confeccionar la millor plantilla possible però això evidentment, no t’assegura res. I es que no només el Terrassa ha fet un esforç considerable, sinó que la resta d’equips del seu grup també han optat per fer un pas endavant i millorar les seves plantilles.

La temporada no serà fàcil, el Terrassa es trobarà amb equips que aquest any han fet un salt qualitatiu com pot ser el Badalona Futur, el Terol, l’Eivissa o la mateixa Penya Deportiva, equip contra el qual el Terrassa va caure derrotat per 3-1 en la seva visita aquest passat diumenge a Eivissa. A aquesta llista d’equips s’hi afegeix un històric obligat a aspirar al màxim com és l’Hèrcules i una sèrie de filials amb joves jugadors amb molt de talent com l’Espanyol B, València Mestalla, Mallorca B i Deportivo Aragón (filial del Zaragoza).

Crec que hem d’intentar no prendre mal com aficionats a l’hora de generar unes expectatives i hem de ser conscients de la dificultat d’aquesta nova temporada a causa del nivell de la gran majoria de rivals.

Serà un camí llarg, difícil, amb molts partits que les coses no sortiran com un espera però també estic convençut de què els resultats arribaran. Aquesta plantilla i cos tècnic tenen la capacitat per donar la volta a la situació, una primera victòria segurament capgiraria la mala dinàmica i podríem començar a veure una millor versió del Terrassa, almenys quant a resultats.

Al final ningú ha d’oblidar que hi ha hagut molts canvis a la plantilla, molts jugadors que han marxat i d’altres que han arribat. Tot això comporta un període d’adaptació fins que l’entrenador, Jordi López, pugui donar amb la tecla i extreure tot el potencial d’aquest grup de futbolistes.

Els aficionats terrassencs estem acostumats a patir, així ho marca la nostra història, però a la vegada també som fidels amb aquest escut i no ens rendim fins al final. La lliga és molt llarga i queden moltes jornades, s’ha de confiar en aquest equip i les alegries arribaran tard o d’hora i tant de bo la primera sigui aquest diumenge davant el Formentera.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa