MónCastellbisbal
Cs Castellbisbal porta a la Junta Electoral l’estelada de l’Ajuntament

José Antonio Doutón, candidat a l’alcaldia de Ciutadans Castellbisbal, denuncia que una estelada roman penjada des de fa temps al balcó de l’Ajuntament del poble”. El cap de cartell pota-roja de la formació de Carlos Carrizosa i Inés Arrimadas, diu que ja n’hi ha prou, i que cal retirar-la ara mateix, atès que, a seu parer, és il·legal. I més, rebla, en un període electoral, pocs dies abans que s’obrin les urnes i la població decideixi qui vol que regeixi els destins del poble en la legislatura 2023-2027.

El candidat a l’alcaldia no entén la posició de mantenir una bandera inconstitucional que no representa tots els ciutadans

“Després de converses amb l’Alcalde del nostre municipi, de Castellbisbal,Joan Playà, sol·licitant-li, com portem fent repetidament des de fa 4 anys, que tregui la bandera inconstitucional anomenada “l’estelada”, i davant la seva negativa, ens hem vist obligats a denunciar davant la junta electoral de zona (la JEZ) aquests fets perquè li’n requereixi la retirada. No entenem la posició de mantenir una bandera inconstitucional que no representa tots els ciutadans del nostre municipi, però si ells són tossuts, nosaltres som la resistència i vetllem per l’interès de tots. Som Ciutadans, som la resistència. Som la teva veu”, escriuen al seu compte de Twitter.

L’estelada oneja al balcó de l’Ajuntament de Castellbisbal al costat de la del poble, l’espanyola, la de les quatre barres i l’europea, en un lloc visible des de bona part del poble.

En una entrevista a Món Castellbisbal, José Antonio Doutón declarava: “Ni AMI ni ajuts a entitats separatistes. A Castellbisbal no hi ha extremistes, hi ha gent emprenyada, però no tant en l’àmbit municipal sinó en l’autonòmic i estatal”. Si voleu llegir l’entrevista sencera cliqueu aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa