MónTerrassa
VÍDEO | Karmele Marchante a Matadepera

Un any després que tornés a obrir càsting per buscar famílies úniques i especials que hi volguessin participar, el popular programa de TV3 “Persona infiltrada” va enregistrar a Matadepera el passat juliol un dels seus capítols que s’ha emès aquest dijous 9 de desembre a la nit. Com se sap, en cada episodi, un famós o una famosa ha de conviure dotze hores amb una família amb l’objectiu de descobrir qui no en forma part i, per tant, esbrinar qui és la persona infiltrada. Els espectadors també poden jugar des de casa, a través de l’aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada. En aquesta ocasió, el rodatge va tenir lloc en dues tongades. Una primera, al matí incloent un dinar. I una segona, tot el dia, posant-se a les 8 del matí i acabant a la nit. El Restaurant Can Vinyers va ser un dels escenaris triats per producció per dur a terme la gravació.

Karmele Marchante era la convidada en aquest episodi de “Persona infiltrada”. La periodista va jugar amb una família boja pel ball. El resultat va ser un programa amb molta igualtat, força tensió, ball a dojo, un examen sobre el Barça i una aranya que fa molta por. Un premi final de 5.000 euros pot fer embogir a qui se l’endugui.

A cada capítol, una cara coneguda passa dotze hores amb una família, amb l’objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada. Tant la família com la persona convidada competeixen per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també hi poden jugar des de casa, a través de l’aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

Recordem que:

En el darrer capítol del “Persona Infiltrada” es visita Castelldefels, juguem amb una família amb molt sabor brasiler i tun convidat que canta “muito bem”: el Miki Nuñez. Com es podia esperar, hi ha molta música i samba, una bona ració de futbol i, fins i tot, algunes caipirinhes. I un premi de 5.000 euros “muito gostoso” al final del programa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Pau a desembre 12, 2021 | 07:25
    Pau desembre 12, 2021 | 07:25
    Qui és aquesta noia tan bufona que hi ha al costat de l'àvia? És una cucada!, és de Matadepera o terrassenca?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa