MónTerrassa
Troben una serp en una escola de Matadepera
  • CA

Els Bombers de Matadepera es van activar el 19 de maig per retirar una serp que havia entrat en una escola del poble. Els Agents Rurals es van fer càrrec del rèptil.

Més casos de serps al poble

L’1 de juny de 2019, Bombers van ser alertats que una serp havia entrat en una casa del carre Joan Miró. Van agafar l’animal i el van alliberar a la natura. L’abril de 2020 van ser requerits per un particular al carrer del Coll d’Estenalles per un ofidi que semblava un escurçó dins de casa, a tocar de la riera, un dels hàbitats perfectes. La van capturar amb cura i un cop comprovat que es tractava una espècie autóctona (colobra) la van deixar anar a bosc. Amb el confinament, els animals van guanyar nous espais.

El 5 d’abril de 2021, diumenge a la tarda, els Bombers de Matadepera van realitzar un servei d’auxili humà i alhora animal. Una serp havia entrat a l’interior d’un habitatge ubicat al carrer d’Olesa.

Pep Forn, Regidor d’Economia Social, Innovació, Universitats, Turisme, Projectes Audiovisuals i del Districte 1 de Terrassa va fer una descoberta en una excursió pel Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. “Passejant per racons no gaire transitats del Parc Natural, sempre trobes sorpreses. Avui un escurçó ens esperava a la pujada del Turó de Coll Prunera venint de la riera de les Arenes, encara amb bases d’aigua, pel delit dels animals.”

Altres actuacions dels Bombers de Matadepera

Els Bombers de Matadepera, la tarda de dijous, van treballar en un mur apunt de caure a la via pública. Els efectius del cos van sanejar i retirar tota la part que tenia perill de caiguda.

Els Bombers de Matadepera, la tarda de dijous, van treballar en un mur apunt de caure a la via pública(B.M.)

Una dotació del parc de Matadepera va participar el dia 20 de maig en l’extinció d’un foc d’indústria a Santa Maria de Palautordera. I el 18 de maig van col·laborar amb els de Terrassa per un ciclista indisposat en una zona forestal, a la zona de Torrebonica. Va ser traslladat a una urbanització i transferit als experts del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa