MónTerrassa
Torna el Mercat Setmanal a la plaça de Cal Baldiró de Matadepera
  • CA
Un dia de mercat a la Plaça de Cal Baldiró de fa tres anys
Un dia de mercat a la Plaça de Cal Baldiró | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Després de tres setmanes d’absència, aquest dijous 9 d’abril torna el Mercat Setmanal a la plaça de Cal Baldiró. I ho farà amb només un dels dos paradistes, el dels Germans Pla. A partir de l’altre dijous ja s’incorporarà l’Ivan i l’Eli.

Degut, però, al confinament decretat aquests dies per evitar la propagació de la Covid-19, es compliran tota una sèrie de mesures per extremar les precaucions: es col·locaran senyals per garantir la distància lliure de 2 metres al voltant de la parada; es farà cua a la zona senyalitzada, no es podrà servir-se cadascú sinó que caldrà esperar el torn per ser atès pel personal de la parada; caldrà anar amb la boca i el nas tapats amb mascareta o similiar, i es recomana fer el pagament en targeta.

Finalment, també es demana que, en la mesura del possible, es pugui fer la comanda prèviament per telèfon i anar-la a recollir el mateix dijous. El contacte dels Germans Pla (els únics que estaran aquest dijous) és el 617 99 10 07. El de l’Ivan i l’Eli (a partir del dijous 16) és el 667 76 76 59 I el 667 76 76 57. També disposen d’un correu electrònic: [email protected]

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa