Torna l’Almogàvers Race a Matadepera

La competició d'obstacles és apte tant per a runners d'elit com per a famílies amb infants

Només se’n fan una desena a tot Catalunya d’aquest estil i Matadepera és dels llocs escollits. Es tracta de l’Almogàvers Race, una cursa d’obstacles que segons l’organització, ret homenatge a la valentia, la duresa, l’habilitat i l’enginy dels llegendaris guerrers medievals i que arriba, després d’un retard d’uns quants mesos a causa de la pandèmia, a la seva segona edició.  

Concebuda com “una aventura apta per a tots públics, tant per a runners individuals d’elit com per a runners open, on hi poden participar parelles, equips, famílies, i infants”, la cursa és una “aventura on la força, la resistència, l’habilitat, l’agilitat, la suspensió o fins i tot l’enginy es posaran a prova”.

Segons informa Matadepera.cat, la cita serà el diumenge 2 de maig a partir de 2/4 de 10 del matí, i se sortirà i arribarà des del Club Deportiu Terrassa Hockey, patrocinador de l’esdeveniment, transcorrent per la carena de les Pedritxes, i entrant al Parc Natural de Sant Llorenç. Hi haurà dos circuits amb 35 obstacles cadascun d’ells: Circuit Rock (12 km), Circuit Blues (6 km). Quant a les categories, no només hi podran participar corredors individualment sinó que també s’hi podrà participar en parella, en equip d’amics i fins i tot en famílies (amb nens i nens d’entre 10 i 16 anys).

La dificultat dels obstacles és variada, n’hi ha de ben fàcils però també de complicats, de manera que tant els corredors no experimentats (“open”) com els corredors d’elit que troben obstacles prou exigents per a les seves expectatives s’ho passen d’allò més bé. Les inscripcions ja estan obertes, i es poden formalitzar al web www.almogaversrace.com on s’hi pot trobar tota la informació de la cursa. 

Nou comentari