MónTerrassa
SOM Matadepera es presentarà a les eleccions municipals de 2023

SOM Matadepera ha decidit presentar-se a les eleccions municipals de 2023. La fins ara associació veïnal ha decidit fer un pas endavant i concórrer els comicis locals del pròxim mes de maig. I ja ha escollit qui serà el responsable de liderar la candidatura: Guillem Montagut (Matadepera, 1970). “Després de molts mesos de treballar pel municipi com a associació, proposant iniciatives de millora pel poble, hem decidit impulsar una candidatura a les eleccions”, han manifestat en un comunicat.

La persona escollida com a cara visible de SOM Matadepera és ben coneguda al poble. Montagut va ser president de la Germandat de Sant Sebastià i va exercir com a Cap del Parc de Bombers, entre d’altres. A nivell professional, és el Director General d’una empresa de serveis. La formació, que legalment serà una agrupació d’electors, no un partit polític com a tal, apunta que la llista estarà conformada per “persones d’alta capacitat, de tots els barris i edats, amb experiència en gestió, tant en l’àmbit públic com privat, i amb un gran compromís cap a Matadepera”.

Confecció del programa electoral de SOM Matadepera

Montagut ja ha posat sobre la taula alguns dels que considera reptes “més importants” de la legislatura: “millorar la mobilitat, acostar-se a la independència energètica, reforçar les instal·lacions esportives, dinamitzar l’economia i el comerç local, incidir en la seguretat i la policia de proximitat, facilitar l’accés a l’habitatge a joves i no tan joves i promoure la vida i oci a Matadepera per a tots els col·lectius”.

En aquests moments, SOM Matadepera està configurant el seu programa electoral a través de diferents activitats i assemblees on, fins al moment, hi han participat més de 200 matadeperencs. Segons paraules del propi Guillem: “Hi ha dos elements clau als que haurem de donar resposta: l’elaboració d’un pla a llarg termini per a la vila i la resposta als problemes diaris reals dels ciutadans. Tot això només ho podrem fer empoderant les entitats tot trencant les dependències amb els grans partits polítics”. Es mostren optimistes de cara al mes de maig, ja que diuen que les enquestes internes “situen la candidatura com a líder destacada en la cita electoral”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa