MónTerrassa
Plega la directora de l’escola bressol Ralet Ralet de Matadepera
  • CA
Judith Bosch, directora de l'EB Ralet Ralet
Judith Bosch, directora de l’EB Ralet Ralet | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Judit Bosch, la directora de l’Escola Bressol Ralet Ralet, ha plegat com a responsable del centre. Ho ha anunciat amb una carta adreçada a les famílies on comenta que després de 13 anys vinculada a la direcció de l’escola “m’acomiado per donar pas a una altre etapa de la meva vida professional”.

Segons recull Matadepera.cat, Bosch ha agraït al centre, als seus companys, a l’Ajuntament, i a les famílies per la confiança dipositada durant tants anys, i també ha tingut paraules d’agraïment per a la Brigada, Serveis Socials, Comunicació, Esports, Cultura, Salut, la Gent Gran i a les entitats del poble. “Sóc feliç de veure la meva trajectòria a la Ralet”, ha escrit, “feliç d’haver estat amb un equip de persones tant gran, feliç de totes les famílies que han anat passant aquests anys, feliç de veure als nostres petits créixer”.

El càrrec i les tasques de moment, les durà a terme la Bet Perez educadora i mestra, i persona ja vinculada a les funcions de coordinació i a la direcció en els darrers anys.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa