MónTerrassa
Obertes les inscripcions per a diversos actes de la Festa Major Matadepera
  • CA
Open BTT Sport de la Festa Major de Matadepera
Open BTT Sport de la Festa Major de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

Diverses convocatòries de la Festa Major de Matadepera que tindrà lloc a partir del proper 29 d’agost requereixen inscripció prèvia, que es pot tancar dies abans que tingui lloc l’acte, encara que amb excepcions.

La “Gran Gimcana per joves” té obertes les inscripcions a la pàgina http://www.motorclubsabadell.com/index.php/esdeveniments/i-gincana-autosi-trofeu-aixam-2019/ fins al 30 d’agost a les 6 de la tarda.

Al campionat de Tennis les inscripcions es poden fer a [email protected] i estaran obertes fins al 27 d’agost o fins a cobrir les 30 parelles. El Torneig de Futbol 7, que és la competició que tanca les inscripcions més d’hora: el 22 d’agost, cal fer-ho a través d’un correu a [email protected]. Aquest dia també començaran les del Torneig de Frontennis, que s’allargaran al diumenge 25 i es poden fer a les Piscines Municipals, com també les Miniolimpiades, que tindran obertes inscripcions tot el mes d’agost.

Pel que fa a la Cursa Popular, les inscripcions es poden formalitzar a les Piscines Municipals fins al 28 d’agost a les 7 de la tarda, i també al web www.mitjaterrassa.org. Malgrat això també s’admeten inscripcions els dies 29 i 30 d’agost fins les 6 de la tarda a les Piscines Municipals. Aquests inscrits no constaran a les classificacions oficials ni tampoc podran rebre cap premi. La recollida de dorsals es pot fer el divendres 30 de 18 a 21 hores, i el dissabte 31 de 10 a 1 del migdia a la botiga Decathlon Terrassa. I també el dissabte 31 al mateix Pavelló entre les 4 i 2/4 de 6 de la tarda.

Pel que fa al concurs de Trencaclosques, les inscripcions es fan al Casal de Cultura, des del dijous 29 d’agost al dissabte 31 d’agost. El Concurs de Dibuix i Pintura Infantil es fan al mateix dia al Casal, i el Torneig de Hoquei Sala, fins al 26 d’agost a [email protected]. Finalment, les inscripcions del Torneig de Pàdel es fan a pà[email protected] fins al 4 de setembre a les 10 del matí; “La Gran Animalada”, que es farà al web del Punt Jove (www.matadeperajove.cat) fins al 29 d’agost.

Hi ha competicions on no s’ha indicat la data de tancament de les inscripcions: és el cas del Torneig de Golf de Festa Major, que es farà a les mateixes instal·lacions del camp; o el Campionat de Petanca, que cal fer-les al Casal de la Gent Gran; o l’Open BTT Infantil Juvenil, que cal fer les inscripcions a BTT Sport, al carrer Sant Joan, 79 (93 787 15 49), o el Torneig de Futbol Sala, que es poden fer per WhatsApp al 654 27 86 67. Cal recordar que el Concurs de Totxos i Maquetes ja va tancar les seves inscripcions a principis del passat mes de juliol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa