MónTerrassa
El musical ‘Les històries de l’avi Josep’ es farà sentir a Matadepera
  • CA

El Casal de Cultura de Matadepera, al carrer Pere Aldavert, acollirà el pròxim divendres, 15 d’octubre, l’espectacle musical “Les històries de l’avi Josep”. Serà a partir de les vuit del vespre. La companyia WeColorMusic és la responsable de portar en escena aquest musical basat en quatre històries diferents amb dues coses en comú: els relats estan inspirats en fets reals i neixen a través de les converses que tenen l’avi Josep i la seva neta, la Mar. És aquest diàleg intergeneracional el que aporta les reflexions i contradiccions que els dos personatges trasmeten i pateixen, en una històries plenes d’emoció. L’espectacle compta amb dos actors (avi i neta) i amb un músic a peu d’escenari.

Els creadors i directors de l’espectacle són Mateu Peramiquel i Mar Puig, autors de l’exitós i multipremiat musical Bruna (que ha recollit el premi al millor espectacle familiar als Teatre Barcelona 2021), amb la Companyia de teatre d’Ullastrell. “cada història de l’espectacle és especial per si sola i és important per si sola, perquè ha nascut per ser explicada i per ser escoltada, i viatjar a través de les emocions”, expliquen en referència a aquest musical “Les històries de l’avi Josep”. WeColorMusic afirma que “a l’hora de crear un espectacle, és habitual buscar més enllà per trobar grans històries, però a vegades no ens adonem que el nostre voltant està ple d’històries extraordinàries que mai han estat explicades ni escoltades”.

Les entrades per a la funció de LES HISTÒRIES DE L’AVI JOSEP a Matadepera es poden adquirir clicant aquí.

“Les històries de l’avi Josep”, que compten amb text de Mar Puig, i música i lletra de Mateu Peramiquel, es troben en plena gira. Aquesta mateixa setmana han estat també a Castellbisbal, i després de Matadepera marxaran cap a Moja, Barcelona (amb diferents bolos) i Caldes de Montbui.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa