MónTerrassa
Marcel·lí Bosch es rodeja de pesos pesants de Junts: Sàmper, Giró i Solsona

Marcel·lí Bosch es va rodejar de pesos pesants de Junts en un acte celebrat el passat dijous 13 d’abril. L’alcaldable a Matadepera en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig, va comptar amb la presència de fins a dos exconsellers, una exalcaldessa i altres personalitats del món empresarial i esportiu de la comarca.

La idea era realitzar una tertúlia-sopar en què es va debatre sobre la importància de tenir “un bon govern en temps de crisi econòmica”. Organitzat per Junts per Matadepera, el protagonisme va ser repartit entre l’actual primer tinent d’alcalde i alcaldable, Marcel·lí Bosch, i l’exconseller d’Economia i Hisenda, Jaume Giró. Ambdós van compartir experiències en la gestió d’una administració pública, i també van intercanviar punts de vista.

La idea era recalcar com d’important és un bon govern en l’economia municipals i dels reptes que tenen per davant els ajuntaments a l’hora de gestionar els seus recursos en circumstàncies adverses com les que actualment patim.

Tertúlia-sopar amb l’exconseller Jaume Giró i l’alcaldable Marcel·lí Bosch | Junts per Matadepera

Suport a la candidatura unitària de Bosch

El sopar va tenir lloc al Restaurant Les Pedritxes i va començar amb la benvinguda als assistents a càrrec de Núria Garcia, que també va presentar el convidat de la trobada.

Entre els assistents en aquest acte de precampanya, s’hi van acostar diversos veïns i veïnes de Matadepera a títol personal, també hi havia regidors de l’equip de govern municipal, juntament amb membres de la nova candidatura que encapçalarà Marcel·lí Bosch candidat a l’alcaldia de Matadepera.

I va destacar, la participació de l’exconseller d’Interior i exregidor de l’Ajuntament de Terrassa, Miquel Sàmper, l’exalcaldessa de Matadepera Mireia Solsona, l’empresari Antoni Abad i Lídia Martí, presidenta del CD Terrassa Hockey, entre d’altres.

La candidatura de Marcel·lí Bosch a les municipals de maig va ser acordada per unanimitat el passat mes de gener. Va ser la ratifiació d’una candidatura unitària encapçalada per l’actual tinent d’alcalde i amb Núria Garcia, actual quarta tinenta d’alcalde, com a segona.

L’alcaldable Marcel·lí Bosch, amb Núria García i l’exconseller Giró | Junts per Matadepera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa