MónTerrassa
Junts escull Marcel·lí Bosch com a cap de llista a Matadepera

Junts escull Marcel·lí Bosch com a cap de llista a Matadepera. L’assemblea local de Junts per Matadepera ha oficialitzat la candidatura que encararà les eleccions municipals del pròxim mes de maig de 2023. Els afiliats han ratificat, en una votació de manera telemàtica que s’ha dut a terme aquest dimarts i dimecres, el pacte de candidatura unitària encapçalada per Bosch i amb Núria García com a segona de la llista.

Amb un resultat que dóna un aval rotund dels militants matadeperencs es concreten aquestes dues posicions a la llista de Junts per als comicis del maig del 2023.

Núria Garcia és l’actual quarta tinenta d’alcalde a l’Ajuntament de Matadepera. La regidoria considera que és fonamental que “s’escolti la voluntat dels militants perquè Junts és un partit transversal que va néixer de la mà del President Puigdemont amb l’esperit de ser un espai polític on tothom que vol un país lliure s’hi trobi bé. I els Ajuntaments són el primer nivell des del que s’ha de treballar per assolir una Catalunya independent. La número dos valora molt positivament aquest acord “que ens fa més forts i que aglutina diferents sensibilitats”, ha explicat.

Per la seva banda, Marcel·lí Bosc, actual primer tinent d’alcalde i portaveu de Junts per Matadepera, ha manifestat que “cal treballar amb un model de governança que escolti la gent i que faci que la relació entre administració i ciutadania sigui molt més propera”.

Tant per Bosch com per Garcia serà la seva 3a legislatura si surten escollits. Bosch és actualment Regidor de Seguretat i Protecció Civil de Medi Ambient i Activitats i Garcia és Regidora de Cultura, Promoció econòmica, Ocupació, Turisme, Solidaritat i Teixit Associatiu. Ambdós tenen l’objectiu de repetir la victòria aconseguida a les municipals de 2019, aleshores amb Nil López com a alcaldable.

Qui són Marcel·lí Bosch i Núria Garcia?

Marcel·lí Bosch (Matadepera, 1973) és graduat en Prevenció i Seguretat Integral per l’Escola Universitària de Prevenció i Seguretat Integral (EPSI-UAB). Des de 2022 és professor col·laborador de l’assignatura “Models Integrats de Gestió: Seguretat” del mateix grau. És el President de l’Àmbit Sectorial de Seguretat i Defensa a Junts per Catalunya i des del 2006 treballa com a bomber de l’SPEIS de l’Ajuntament de Barcelona.

Núria Garcia (Terrassa, 1963) és diplomada en Traducció i interpretació (UAB), representant electa de l’Assemblea del Consell per la República, va ser coordinadora de l’Assemblea Nacional Catalana a Matadepera i consellera nacional de Junts x Catalunya. Actualment compagina la tasca política amb l’empresa familiar.

Núria Garcia serà la segona a la llista de Junts per Matadepera a les eleccions municipals de 2023 | Junts per Matadepera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa