Una de les intervencions de la Policia Local de Matadepera
Una de les intervencions de la Policia Local de Matadepera | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

La Policia Local de Matadepera acaba de fer públic l’informe de les actuacions que ha dut a terme a la passada Festa Major, en uns dies en què la gran quantitat de convocatòries i l’elevada concentració de jovent, amb molta més participació de l’esperada, han obligat a realitzar una gran quantitat de serveis.

L’actuació més rellevant va ser el desallotjament d’un restaurant amb més de mig miler de persones la matinada de diumenge a dilluns a causa de les molèsties que causava al veïnat. L’establiment ja havia estat avisat per la Policia Local en diverses ocasions des del passat 6 de juliol, i el passat diumenge s’hi van personar agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra que van desallotjar l’establiment i van cursar la corresponent sanció administrativa. A nivell més privat, també es va intervenir en diverses festes il·legals, així com escorcolls on s’ha decomissat marihuana. En aquest sentit, també s’ha iniciat un procediment de sanció administrativa a un establiment del centre per vendre begudes alcohòliques a menors.

Pel que fa a les agressions, n’hi ha constància de tres: una que va tenir lloc al Bosc de les Farigoles a quarts de quatre de la matinada de diumenge, quan una noia va ser agredida per uns joves resultant-ne ferida lleu sense que de moment els responsables hagin estat identificats. Una altra, a la mateixa nit, quan tres noies van ser agredides al casc urbà per dos joves que els van proferir insults i els van realitzar diversos tocaments. El tema ha estat resolt i aclarit a primera hora del matí d’aquest dimecres. I finalment, una tercera, una noia que també va denunciar tocaments per part d’un individu que també ja s’han identificat.

Altres actuacions que ha registrat la Policia Local han estat, el robatori de quatre mòbils, un intent de robatori de motocicleta, tres baralles de carrer entre joves, diferents destrosses de mobiliari urbà, i cinc comes etílics per part de menors.

Nou comentari