MónTerrassa
Uns brètols provoquen destrosses a l’històric carro de Can Torres
  • CA
El carro ha estat malmès per uns vàndals
El carro ha estat malmès per uns vàndals | Família Torres

!--akiadsense-->

Els masovers de Can Torres han denunciat que en aquests darrers dies el carro de la masia, de més de 30 anys d’antiguitat i que tenen exposat a l’era, ha estat novament objecte de bretolades. Han estat concretament dues, una produïda el cap de setmana del 13 i 14 de novembre, i l’altra, la setmana següent.

Segons informa Matadepera.cat, la família ho atribueix al toc de queda imposat per evitar la propagació de la pandèmia, que ha portat a alguns grups joves del poble a pujar fins a la Masia i no només fer botellón, sinó també actes de vandalisme i destrosses. Al primer cap de setmana van trencar quatre raids de les rodes, van malmetre un dels dos frens i la coberta on s’asseu la gent, van arrencar diverses fustes i també van danyar les baranes laterals i un dels braços amb què se subjecta el carro. Al segon van tornar a moure el carro se’l van trobar ple de llaunes i ampolles de vidre.

Els propietaris han fet la pertinent denúncia a la Policia Local i també han instal·lat una càmera de videovigilància per tenir controlada la zona, però encara no han enxampat als responsables.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa