LEGO® Life, la xarxa social segura per als menors de 13 anys, ha guanyat el premi Webby en la categoria Llocs i aplicacions mòbils: família i nens. A més de rebre aquest guardó, atorgat a través de la revisió d’un jurat expert, LEGO Life també va guanyar el Premi Webby People’s Voice en la mateixa categoria que és un premi triat pels usuaris.

LEGO Life és l’única xarxa social del món dissenyada exclusivament per als nens i l’única experiència social 100% segura per a ells en què puguin comunicar-se, inspirar-se i compartir la seva afició i les seves creacions de LEGO. A Espanya ja té més de 50.000 descàrregues de nens que formen part de la comunitat digital de LEGO i és un dels països del món on els nens comparteixen més les seves creacions.

“Estem molt feliços que a LEGO Life hagi rebut aquest guardó, i no només hagi estat reconegut per experts en el camp digital, sinó també pel vot públic. És una prova que és possible proporcionar espais digitals segurs per als nens d’una manera lúdica i divertida”, ha declarat Rob Lowe, director de Kids Engagement en LEGO Group.

Des del llançament de l’aplicació al gener de 2017, LEGO Life s’ha descarregat més de 6 milions de vegades, i aproximadament un milió de nens comparteixen contingut a través de l’aplicació cada mes.

L’aplicació permet als nens personalitzar la vostra experiència LEGO a través de la interacció directa amb els seus personatges favorits, contingut exclusiu, un creador d’avatar de minifiguras en 3D de LEGO i divertits desafiaments i inspiració per a la construcció. LEGO Life també presenta un teclat LEGO Emoji personalitzat amb el qual els nens i poden comunicar-se i compartir les seves creacions.

“Cada vegada que desenvolupem experiències digitals, busquem crear alguna cosa que complementi i millori el joc LEGO. Amb LEGO Life ens hem enfocat a crear una plataforma que amplifiqui l’alegria de la construcció i l’orgull de la creació, alliberant encara més la creativitat entre els nens i preadolescents en una escala molt més àmplia. a més de tots els comentaris meravellosos que obtenim dels nostres usuaris, aquest premi és un reconeixement encantador del que hem aconseguit”, va dir Lowe.

Espai segur sense informació personal

A més de ser divertit i interessant, LEGO Life també és segur. Dissenyat per ser la primera experiència social digital d’un nen, prenent de la mà als usuaris i introduint-los a alguns dels conceptes bàsics d’una xarxa social, LEGO Life evita que els nens comparteixin informació personal, imatges o qualsevol cosa que permeti als usuaris identificar i localitzar uns i altres.

Tot el contingut i els comentaris sobre LEGO Life són monitoritzats pels empleats de LEGO que s’especialitzen en moderació. Així mateix, l’ús del teclat LEGO Emoji reemplaça el text real en comentar contingut generat per l’usuari. Els comentaris es controlen estretament i es moderen prèviament, mentre que els comentaris Emoji es moderen posteriorment, mantenint la comunicació simple, universal, positiva i divertida.

Adhesió a la promesa de seguretat de LEGO i les normes d’UNICEF

La promesa de Seguretat de LEGO proporciona un mètode perquè els pares parlin amb els seus fills sobre la seguretat digital mentre estableixen un compromís compartit amb les regles bàsiques per al comportament social en línia, i les polítiques i procediments de LEGO Life compleixen amb aquestes regles bàsiques . A més, LEGO Group té una vinculació contínua amb UNICEF a través de la qual la companyia va rebre orientació sobre com garantir la seguretat dels nens en el desenvolupament de LEGO Life. UNICEF i LEGO Group també es van associar per desenvolupar una eina que permeti a les empreses avaluar els seus esforços actuals al voltant de la seguretat digital dels nens.

El Premi Webby és presentat per l’Acadèmia Internacional d’Arts i Ciències Digitals (IADAS), un organisme d’avaluació de més de 2000 membres. L’Acadèmia està composta per membres executius (experts web líders, figures de negocis, lluminàries, visionaris i celebritats creatives) i membres associats que van ser guanyadors, nominats i altres professionals d’Internet de Webby.

Nou comentari

Comparteix