MónTerrassa
La “Supernit a les Biblioteques” del Club Super3 arriba a Terrassa
  • CA

Totes les biblioteques públiques de la BCT Xarxa participen a la segona edició de la “Supernit a les Biblioteques” del Super3, que tindrà lloc el 31 de maig del 2019 a les 20 h. Més de 270 biblioteques públiques d’arreu de Catalunya oferiran conjuntament aquesta activitat gratuïta, per a la qual es recomana fer una inscripció prèvia a la mateixa biblioteca. Aquesta és una iniciativa del Super3, les biblioteques públiques municipals i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya per tal de promoure la lectura i les biblioteques entre el públic infantil.

Entre les 20 i les 21 h, els membres del Club Super3 estan convocats a les biblioteques de tot el territori per participar en una activitat, especialment dissenyada per a l’ocasió i ajudar, així, la família del Super3, a posar fi al pla malèfic del Senyor de les Ombres. El Senyor de les Ombres ha robat llibres de les biblioteques i, amb la seva màgia fosca, està traient els malvats de dins dels llibres i els guarda en un bagul.

La nit del 31 de maig els alliberarà tots perquè envaeixin el món. Només ho pot aturar la màgia positiva, com la de la Nenúfar i la Matoll, però elles soles no poden fer-ho. La missió de la “Supernit a les biblioteques” és que tots els súpers facin màgia per aturar el Senyor de les Ombres i retornar els malvats als llibres. La Supernit té per objectiu fer arribar als més petits la importància de la lectura i, per fer-ho, el Super3 ha ideat de nou una aventura multitudinària, simultània i transmèdia per tot el territori en què els nens i nenes participants ajudaran la família del Super3 a lluitar contra el Senyor Pla, ara conegut com el Senyor de les Ombres, que està fent desaparèixer llibres de les biblioteques i donant vida als malvats clàssics dels contes.

Més informació: pàgina web del Club Super3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa