MónTerrassa
Sòlida actuació del gimnasta egarenc Oriol Rifà als campionats d’Europa
  • CA

El gimnasta egarenc Oriol Rifà ha competit aquesta setmana en els campionats d’Europa de gimnàstica artística masculina que s’han celebrat a la ciutat de Munich, Alemanya, integrant la selecció espanyola júnior amb una actuació molt completa. El terrassenc ha dut a terme una actuació molt sòlida, sense errades.

Aquest ha estat el repte més important que ha afrontat Rifà en la seva brillant trajectòria, culminant una temporada en que ha tingut una progressió ascendent i ha passat a formar part de forma regular de la selecció espanyola.

L’equip espanyol júnior s’ha presentat a la competició amb una formació potent. Rifà ha competit en tres aparells, anelles, paral·leles i barra, en els quals ha tingut una actuació molt sòlida, sense errades. L’equip integrat per Daniel Carrión, Unai Baigorri, Pablo Ruiz i Alvaro Giráldez juntament amb Rifà, ha obtingut la vuitena posició final. A nivell individual ha destacat la segona posició individual de Carrión i una medalla de bronze del mateix gimnasta en paral·leles.

Selecció júnior de gimnàstica | Cedida

Rifà ha tingut una gran progressió, situant-se entre l’elit de la gimnàstica estatal, i afronta a partir de setembre el repte de consolidar-se en el màxim nivell preparant el seu salt a la categoria sènior, l’any vinent.

Dues medalles d’Oriol Rifà al torneig Gymsport Matosinhos

El passat mes de maig, el Club Gimnàstic Terrassa va aconseguir dues medalles de la mà d’Oriol Rifà al torneig Gymsport Matosinhos celebrat a Porto. El terrassenc es va penjar una medalla d’or i una medalla de plata aconseguides en exercicis de barra i en cavall d’arcs, respectivament.

Rifà ja va confirmar llavors la seva gran progressió ascendent, i prova d’això va ser la seva classificació per a tres finals: les de terra, barra i cavall d’arcs, a més de la medalla d’or aconseguida a barra i la medalla de plata en cavall d’arcs en aquestes finals.

El club va comptar amb dues participacions internacionals més: La gimnasta Clara Navarro també va participar amb gran èxit a la competició de Portugal i Clàudia Villalba es va desplaçar a França per integrar-se a l’equip de la Union Haguenau i participar al Top12.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa