MónTerrassa
Dues medalles pel Club Gimnàstic Terrassa al Gymsport Matosinhos de Porto
  • CA

El Club Gimnàstic Terrassa ha aconseguit dues medalles de la mà del gimnasta Oriol Rifà al torneig Gymsport Matosinhos celebrat a Porto aquest cap de setmana. El terrassenc s’ha penjat una medalla d’or i una medalla de plata aconseguides en exercicis de barra i en cavall d’arcs, respectivament. El club ha comptat amb dues participacions internacionals més: La gimnasta Clara Navarro també va participar amb gran èxit a la competició de Portugal i Clàudia Villalba es va desplaçar a França per integrar-se a l’equip de la Union Haguenau i participar al Top12.

Rifà i Navarro van competir com a integrants de la selecció catalana de gimnàstica en el torneig Gymsport Matosinhos. Rifà confirma a cada competició la seva gran progressió ascendent, i prova d’això és la seva classificació per a tres finals: les de terra, barra i cavall d’arcs, a més de la medalla d’or aconseguida a barra i la medalla de plata en cavall d’arcs en aquestes finals. Pel què fa a Navarro, va aconseguir el passaport a dues finals, les d’assimètriques i barra d’equilibri, tot i que amb menys èxit a la final que el seu company Rifà.

En quant a Claudia Villalba, s’ha desplaçat a França per integrar-se a l’equip de la Union Haguenau i participar al Top12, la competició per equips de màxim nivell del país, aconseguint la primera posició i reforçant el liderat en la competició, esdevenint un dels principals aspirants a la victòria final.

Per la seva part, Villalba i Navarro es desplacen aquest proper cap de setmana a la ciutat de Gijón, Astúries, per competir amb el primer equip del Gimnàstic Terrassa en la segona fase de la Liga Iberdrola de gimnàstica artística femenina, després del gran resultat obtinguts en la primera fase, en la qual va pujar al podi amb la tercera posició.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa