MónTerrassa
Sàmper (JxC): No podem perdonar la repressió
  • CA
Miquel Sàmper a Sabadell
Miquel Sàmper a Sabadell | iSabadell

!--akiadsense-->

El candidat de Junts per Catalunya i actual conseller d’Interior en funcions, Miquel Sàmper, assegura que l’independentisme no pot passar pàgina als fets del 2017. “No podem perdonar la repressió. No pot sortir el senyor Illa dient que hem de passar pàgina. Que vingui a la plaça Vella de Terrassa i li digui a la senyora de Lluis Puig o la senyora i els fills de Josep Rull”, informa iSabadell. Sàmper planteja Junts com els independentistes que no passen pàgina i considera que “la independència és el camí” però afegeix que Junts no només són els del “ser” sinó que “també som els del fer”.

“Tenim els millors consellers. Som capaços de gestionar el país i no vull que quedi en el relat mental que només pensem en la independència. És el millor camí però hem de fer per arribar a ser [independents] i gestionar la pandèmia i la postpandèmia”, ha assegurat en una atenció a mitjans a la plaça de les Dones del Tèxtil, antiga plaça Marcet, a Sabadell.

Sàmper ha carregat contra Unidas Podemos i el PSOE, perquè van presentar una proposta de llei per “reunificar” els sistemes d’emergències i bombers d’Espanya. “Nosaltres tenim un sistema propi, basat en dos cossos, Bombers de la Generalitat i de l’ajuntament de Barcelona, integrats en un servei increïble de voluntariat. Un sistema modèlic que ens han plagiat estats”, ha assegurat. Doncs bé, al Congrés tant el PSOE com Unides Podemos han votat contra l’esmena de Junts per mantenir l’estructura actual a Catalunya. “No em crec que el senyor Illa vulgui coses bones per Catalunya; no pensen en Catalunya sinó en l’Estat espanyol i en recentralitzar com faria el PP. No hi ha diferència sigui el PP, sigui el PSOE o sigui Unidas Podemos, i aquí sí fa pupa”, ha etzibat. És a dir, que al govern espanyol tant se val barretina vermella que vermella barretina.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa