MónTerrassa
Ratoncito Pérez i Angelet de les dents poden circular lliurement per Terrassa
  • CA
La porta de la caseta del Ratolí Pérez
La porta de la caseta del Ratolí Pérez | Marta Maseras

!--akiadsense-->

L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha publicat un ban adreçats als infants amb un conjunt de recomanacions perquè puguin superar amb més facilitat la situació de confinament. Ballart demana als nens que es segueix rentant les mans amb aigua i sabó, que parlin cada dia per telèfon amb amics i familiars i els proposa que es diverteixin fent pastissos i muntant tendes de campanya al menjador. A més a més els demana que procurin riure, cantar, llegir, estudiar i aprendre tot el que puguin. El document també recull una autorització “excepcional” perquè el ‘Ratoncito Pérez’ i ‘L’angelet de les dents’ puguin “circular lliurement” per Terrassa per visitar els infants que els caigui alguna dent: “És un assumpte essencial i de la màxima importància”.

BAN DE L’ALCALDE DE TERRASSA adreçat a totes les nenes i tots els nens de la nostra ciutat

Atès que tots els infants de la ciutat, segons informen els Serveis Municipals, s’estan portant molt bé aquests dies i estan complint les instruccions de les autoritats. Atès que les nenes i nens estan contribuint a fer que marxi el coronavirus amb el seu bon comportament: quedant-se a casa, rentant-se sovint les mans, llegint, estudiant i ajudant les mares i pares a tirar endavant enmig d’aquesta situació tan difícil. És per això que, en exercici de les facultats que tinc atorgades legalment, aquesta Alcaldia-Presidència fa públics els següents acords tot demanant el seu compliment:

Primer.- DEMANAR a totes les nenes i nens que segueixin rentant-se sovint les mans amb aigua i sabó.

Segon.- DEMANAR que parlin cada dia amb la família, amigues i amics per telèfon o per videotrucada i aprofitin per recordar-los que s’han de quedar a casa i dir-los que els estimen.

Tercer.- PROPOSAR que facin pastissos, muntin tendes de campanya al menjador, riguin molt i procurin cantar almenys un cop al dia, a més de llegir, estudiar i aprendre tot el que puguin.

Quart.- AUTORITZAR excepcionalment que el «Ratolinet Pérez» i «L’angelet de les dents» puguin circular lliurement per la ciutat de Terrassa i entrar a aquelles cases on visquin els infants als quals els caigui alguna dent, tota vegada que això és un assumpte essencial i de la màxima importància.

Cinquè.- INFORMAR al «Ratolinet Pérez» i «L’angelet de les dents» que han de tenir molta cura a l’hora de fer la visita, sempre en horari nocturn, i prendre totes les mesures de seguretat: portar mascareta i guants i rentar-se les mans abans i després de deixar el regal.

Sisè.- AGRAIR a totes i tots els infants de Terrassa que s’estiguin cada dia a casa, cosa que sabem que és molt difícil per a elles i ells.

Setè.- PUBLICACIÓ I VIGÈNCIA. Que es procedeixi a fer públic el present ban al conjunt de la ciutadania de Terrassa i en especial a totes les nenes i tots els nens, per a la seva observança i compliment. Aquestes mesures entraran en vigor el mateix dia de la seva signatura i publicació i mantindran la seva vigència mentre que les circumstàncies ho facin necessari.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa