MónTerrassa
Pere Tarradellas i Oscar Balaguer completen el cos tècnic del Terrassa FC 21/22
  • CA

Pere Tarradellas Cámara (25/11/1979) formarà part del cos tècnic del Terrassa FC 21/22 com a segon entrenador de Jordi López. Amb experiència com entrenador al Juvenil de Divisió d’Honor del CD San Francisco (filial del RCD Mallorca) i del RCD Espanyol, Pere Tarradellas s’incorpora al Terrassa amb un marcat perfil d’exfutbolista de Segona Divisió B, categoria que ha jugat amb la UE Figueres, el RCD Espanyol, el CE Mataró, la UE Lleida, la SD Ponferradina, el CF Badalona, el CF Gavà, la UE Sant Andreu i la UE Llagostera. Amb la samarreta dels almogàvers, a més, va jugar a Segona Divisió.

Per la seva part, Oscar Balaguer Cabeza (25/01/1995) serà el preparador físic de l’staff tècnic del Terrassa FC de Segona RFEF. Graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport i Màster en Rendiment Esportiu: Tecnificació i Alt Nivell, el santandreuenc ha estat el preparador físic del Juvenil A de Divisió d’Honor de la UE Cornellà (2020-21) i el CE Europa (2017-20) i del Juvenil de Lliga Nacional del Cornellà (2016-17).

Analista tècnic del FC Barcelona (2019-20) i la Federació Catalana de Futbol (2019), Oscar Balaguer ha estat el responsable de l’àrea de preparació física del futbol base del CE Europa (2019-20), és preparador físic personal a Global Performance des de l’any 2019 i professor dels cursos d’entrenador de la FCF.

Amb aquestes incorporacions, el Terrassa 21/22 ja té completament definit el cos tècnic del primer equip, que arrencarà el pròxim 26 de juliol la pretemporada. El tècnic Jordi López estarà acompanyat per Fran Lara (scouting), l’egarenc i entrenador de porters Miguel Ángel Álvarez, els fisioterapeutes i readaptadors Mike Molina i Mar Coma (que s’afegeix oficialment al primer equip després de dues temporades de treball al club), el delegat egarenc Àngel Gonzàlez i l’etern encarregat de material del Terrassa FC, Pepe Mármol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa