MónTerrassa
Miki Nuñez a Giró: “Si ataques a Terrassa t’arrenco una orella”

El cantant Miki Nuñez i Terrassa han estat els grans protagonistes de la secció Allô Giró del programa “Està Passant” de TV3. Durant el programa, el terrassenc fa una pregunta a Marc Giró i aquest respon atacant a Terrassa i els seus habitants amb to humorístic. En assabentar-se de la resposta del col·laborador, Nuñez decideix seguir-li la broma i s’hi torna a través de les xarxes socials: “Si ataques a Terrassa t’arrenco una orella“.

La secció Allô Giró és un “consultori de la fama” on celebritats envien vídeos amb preguntes a Giró, i aquest intenta solucionar els seus dubtes. En el programa de dilluns 29 de novembre, Miki Nuñez envia un vídeo preguntant si pot seguir anant al poble de vacances ara que és famós, però Giró entén que es refereix si pot tornar al poble on viu. És en aquest moment quan Jair Domínguez i Toni Soler informen a Giró que el cantant és de Terrassa, i entre riures aquest respon que “a Terrassa no hi has de tornar absolutament per res”.

Giró reconeix que no sap ben bé que li està preguntant Miki Nuñez i que s’ha fet un embolic, però afirma que amb tot el que ha cantat i l’èxit que està tenint podria comprar Terrassa i tots els seus habitants. A més a més, afegeix amb humor que “li estranya molt que hagi desaparegut Holanda i no Terrassa”. Més endavant, Giró finalment respon la pregunta i acaba suggerint al terrassenc que si ha d’anar a un poble pintoresc de vacances sigui algun com Cadaqués o Puigcerdà.

En assabentar-se de la resposta de Giró, Miki Nuñez ha seguit la broma i ha volgut tornar-s’hi. En un tuit, el terrassenc li ha dit que “com et tornis a posar amb Terrassa t’arrenco una orella”. Alguns usuaris terrassencs i terrassenques han tardat poc en comentar el tuit donant mostres de suport a la ciutat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: carme a desembre 01, 2021 | 12:54
    carme desembre 01, 2021 | 12:54
    No suporto el Tot es mou ni esta passant. Ah i en Marc Giro encara menys.
  2. Icona del comentari de: Xavi Clos a desembre 01, 2021 | 15:02
    Xavi Clos desembre 01, 2021 | 15:02
    Trobo que el títol de l'article hauria de ser "Como vuelvas a meterte con Terrassa te arranco una oreja", que és exactament el que va publicar en Miki al seu Twitter. Si us plau, Món Terrassa, no feu com TV3 quan dobla o subtitula en català les pel·lícules rodades en castellà. Si us plau, si us plau.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa