Aquesta matinada de diumenge ja ha caigut alguna gota d’aigua a Terrassa i aquest matí se senten trons. S’esperen precipitacions d’intensitat entre feble i moderada fins al migdia a qualsevol punt, menys probables al litoral. A partir de llavors tendiran a minvar i es faran més aïllades. S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants, tot i que seran abundants a punts del vessant sud del Pirineu i Prepirineu.

Fins a primera hora de la tarda el cel estarà cobert o molt ennuvolat en general. A partir d’aleshores s’obriran algunes clarianes, tot i que el cel es mantindrà entre mig i molt ennuvolat.

Temperatura mínima lleugerament més baixa a l’interior on es donaran al final del dia. La temperatura màxima serà lleugerament més baixa. La mínima oscil·larà entre 4 i 9 ºC al Pirineu, entre 7 i 12 ºC al Prepiririneu i a la depressió Central, entre 9 i 14 ºC al prelitoral i entre 13 i 18 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 15 i 20 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 20 i 25 ºC a la resta del país, tot i que seran localment més altes als dos extrems del litoral.

Nou comentari