MónTerrassa
Marc Ribas entrega el primer xec de Joc de cartes a Mas Solà
  • CA

El cuiner Marc Ribas, que porta el programa de cuina de TV3 Joc de Cartes, va entregar el primer xec de 5.000 euros de la temporada i el diploma al restaurant Mas Solà, guanyador de la nit i del primer episodi de la nova temporada, centrat en la cuina d’autor d’establiments de les terres de Girona. Les votacions del xef de Terrassa no van capgirar les votacions, ans al contrari, les van ratificar. En el moment de la confrontació, els ànims estaven caldejats.

Mas Solà/TV3

Tensió i votacions baixes

En especial per les votacions extremadament baixes del propietari de Mas Solà, que des d’un principi ja va dir que era un empresari i que sempre anava a guanyar. Si hagués donat puntuacions més altes a la resta de contrincants també hauria guanyat, perquè va quedar mol per damunt de la resta, fins i tot amb algun 10 i molts 9. No va haver-hi color. Van tenir clar des que van arribar al lloc que era el gran favorit de la nit. Però les puntuacions molt per sota del que s’esperaven els rivals van generar tensió, i no es van entendre massa. Fins i tot alguns van comentar que no s’ho esperaven i que els havia enganyat. I sobre el vi, que estrenava categoria al Joc de Cartes, cap dels quatre participants va acabar d’encertar el que millor maridava amb les seves propostes culinàries. Cal recordar que s’havia de jugar amb les denominacions d’origen catalanes.

Mas Solà, a Santa Coloma de Farners, la capital de la comarca de la Selva, va acollir el tercer àpat, i el seu propietari, el polifacètic Xavier Bruset, va conquerir tothom amb els plats que s’elaboren a la seva cuina, una de les més envejades de la història del programa. D’entrada, ja el primer impacte, una masia impressionant.

Mas Solà/TV3

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa