MónTerrassa
La Fira Modernista de Terrassa, al saló B-Travel de Barcelona
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del Servei de Turisme, participa al B-Travel, el Saló del Turisme de Barcelona. Com en edicions anteriors, Terrassa hi participa a través de la Diputació de Barcelona i la marca “Barcelona es molt més” i comptarà amb un espai propi dins de l’estand de l’Agència Catalana de Turisme. L’alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, acompanyat del tinent d’alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor de Turisme, Amadeu Aguado, assistirà a la jornada inaugural del Saló que tindrà lloc demà divendres 22 de març.

El tinent d’alcalde també participarà en l’acte d’inauguració, que tindrà lloc a les 12.30 h. Durant els tres dies que durarà el certamen, del 22 al 24 de març, Terrassa donarà a conèixer l’oferta turística de la ciutat i promocionarà especialment la Fira Modernista, que enguany se celebrarà els dies 10, 11 i 12 de maig.

A més a més, el Servei de Turisme sortejarà entre tots els visitants de l’estand que hi estiguin interessats, 5 paquets 2×1 en les rutes turístiques programades dins del cap de setmana de la Fira Modernista 2019, així com 5 productes de la botiga Terrassa Turisme. Durant el Saló, el Servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa també repartirà entre els visitants material de difusió al voltant del programa de visites guiades de l’any 2019 així com de les rutes turístiques que ofereix la ciutat al llarg de l’any de forma permanent (“Fàbrica i Somnis: Industrials i obrers a la Terrassa del 1900”; “Un tastet pel modernisme industrial terrassenc”; “La Seu d’Ègara, un tresor amagat”; “Flors i Jardins modernistes”; “Torre del Palau:Terracium Castellum, el sentinella de la ciutat”) i informació específica sobre les visites turístiques que de forma gratuïta es realitzen a la Masia Freixa, de dilluns a diumenge, a les 12 del migdia. D’altra banda, la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya, la XATIC, també promocionarà les rutes turístiques a Terrassa amb el sorteig de 5 paquets per a dues persones per participar en qualsevol de les 5 propostes programades en cap de setmana al llarg de tot l’any i amb el sorteig de 5 puzles de la Masia Freixa.

Una oportunitat única per descobrir destinacions sorprenents
Una oportunitat única per descobrir destinacions sorprenents | Cedida (Fira Barcelona)

!--akiadsense-->

Els viatgers amb ganes de noves experiències estan d’enhorabona. El saló B-Travel reunirà, entre el 22 i el 24 de març al palau 8 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, a més de 200 expositors directes que mostraran les millors ofertes en turisme experiencial de totes les comunitats autònomes espanyoles i més de 40 països. El saló referma la seva condició de líder del sector i reunirà a agències de viatges, hotels, operadors de creuers, companyies de transport, empreses de serveis i a referents com Renfe, Level, Vueling, B The Travel Brand, Altaïr o Australis, entre altres, per donar a conèixer als visitants les últimes tendències i les millors promocions.

A més de destinacions interiors com Andalusia, Balears, Canàries, Castella i Lleó i Catalunya, o països habituals del saló com Itàlia, França, Portugal, Croàcia, Cuba o la Xina, el B-Travel d’aquest any completa la seva oferta amb destins cada cop més visitats com Polònia, Estats Units, Japó, Iran, Cambodja, Macedònia del Nord, Etiòpia o Tanzània.

27.000 euros en premis i descomptes

Aquesta nova edició del B-Travel aproparà als visitants a molts dels països expositors gràcies a espais com el B-Travel Experience Àrea, on s’organitzaran actuacions musicals i demostracions culturals d’arreu del món, i el B-Travel Cinema, on es presentarà el projecte Movie Tourism, que ofereix un programa d’itineraris i experiències a llos de la Unió Europea declarats Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i relacionats amb el món del cinema.

Però, sens dubte, un dels grans atractius pel públic del B-Travel és el programa d’ofertes especials, descomptes en viatges i regals que el saló ofereix a través del B-Travel Passport. Aquest document proposa als visitants una gimcana d’activitats que donen accés a recompenses com vols a Santiago de Xile, escapades a Formentera i Eivissa, caps de setmana a Bolonya i Rimini o bitllets d’AVE a París i Marsella entre molts altres premis valorats en més de 27.000 euros.

Un viatge enogastronòmic

A més de l’oferta cultural, el saló tornarà a posar l’accent en la gastronomia amb la zona B-Delicious, que donarà a conèixer les especialitats de cuines com la israeliana, libanesa, japonesa, del sud-est asiàtic, napolitana o la riquesa de plats i vins de de comunitats com Catalunya i Castella i Lleó. En total, més de 20 estands on els visitants podran triar entre més de 100 degustacions i fer un viatge pels cinc continents a través del paladar.

Negoci i innovació

La directora del saló, Marta Serra, afirma que “B-Travel aposta per oferir les millors propostes de turisme experiencial al públic final, però també mostra als professionals del sector les innovacions més disruptives que han vingut per transformar l’activitat turística”.

En aquest sentit, el saló ha preparat un programa de quatre esdeveniments pensats per a generar oportunitats de negoci, establir nous contactes, donar visibilitat a nous projectes, i crear aliances comercials entre els agents del sector.

El B-Travel.Font, que es celebrarà el 22 de març, mostrarà als professionals les innovacions digitals que estan transformant els models de negoci del turisme. El mateix dia es celebraran els Professional Meetings, en el que expositors i professionals podran reunir-se durant 20 minuts amb potencials socis comercials nacionals i internacionals.

També durant el dia 22 es celebrarà el Job Market Place, organitzat per Barcelona Activa i que posarà en contacte empreses i professionals en recerca de feina. I l’oferta sectorial es completa amb l’espai B-Industrial, que els dies 22 i 23 acollirà les Jornades Professionals de Turisme Industrial, on es donaran a conèixer projectes i productes turístics innovadors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa