MónTerrassa
Ibai Llanos i Gerard Piqué preparen un nou projecte en conjunt
  • CA

El famós streamer Ibai Llanos i el futbolista del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué estan preparant un nou projecte junts de cara l’any vinent, que està previst que s’anunciï el proper 15 de desembre. Llanos es troba avui a Terrassa gravant un spot publicitari per el seu nou projecte, i segons han informat fonts de la productora encarregada del rodatge a Món Terrassa, és en conjunt amb el futbolista del Barça. També han confirmat que en el rodatge d’avui a Terrassa també hi hauria d’estar Piqué, però no ha estat possible perquè l’equip barceloní ja és a Munic preparant-se pel partit de demà per obtenir el pas als vuitens de la Champions. Tot i així, el futbolista no es quedarà sense sortir a l’spot, ja que ja ha gravat les seves escenes respectives a altres ciutats.

Aquest projecte es presentarà el proper dimecres dia 15 de desembre al Palau Sant Jordi de Barcelona, on es projectarà l’anunci que s’està gravant avui a la nostra ciutat. Aquell dia, Llanos i Piqué faran públic el seu equip per la nova temporada de la Superlliga de League of Legends -organitzada per la Lliga de Videojocs Professionals (LVP)-, donant a conéixer el nom, el logotip, patrocinadors i creadors de continguts, i a més a més es jugarà un partit amistós contra l’equip francès Karmine Corp, amb tornada a París el proper 8 de gener. Les 15.000 entrades que hi havia disponibles de forma gratuïta per assistir al Pala Sant Jordi de forma presencial es van esgotar cinc minuts més tard que l’streamer anunciés l’esdeveniment.

Llanos i Piqué ja va organitzar el Campionat Mundial de Globus, celebrat a PortAventura el passat mes d’octubre. Amb aquesta competició, van convertir el joc d’inflar un globus i impedir que toqui el terra en un esport per competir en un Mundial, un torneig que va començar com una broma i que va acabar sent tot un èxit. Ara, el tàndem ja prepara un nou projecte, però caldrà esperar fins el dia 15 per saber de què es tracta el que el youtuber i el futbolista porten entre mans.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa