MónTerrassa
Ibai Llanos grava un anunci a Terrassa
  • CA

El conegut streamer Ibai Llanos es troba actualment gravant un anunci a Terrassa. El youtuber s’ha deixat veure aquest matí pels voltants de la placeta de Saragossa, al centre de la ciutat, on ha estat gravant diferents escenes per l’spot publicitari del seu proper projecte. Segons ha afirmat la productora de l’anunci a Món Terrassa, el basc seguirà a la nostra ciutat la resta del dia per tal d’acabar el rodatge, però no a la placeta de Saragossa, sinó en una altra localització.

Els escenaris principals escollits pel rodatge d’aquest matí han estat el local Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa i la fruiteria El cistell de la Patricia, on Llanos i altres actors i actrius han passat bona estona gravant diferents escenes. Pel que ha pogut saber Món Terrassa, l’spot publicitari sortirà pels voltants del dia 15 d’aquest mateix mes de desembre, quan Llanos presenti el seu nou projecte. La productora també ha revelat al diari que el futbolista del Futbol Club Barcelona Gerard Piqué també sortirà a l’anunci, i que ja ha gravat les seves respectives escenes a altres ciutats. Teòricament, també havia de venir al rodatge de Terrassa, però no ha estat possible perquè l’equip barceloní ja és a Munic per obtenir el pas als vuitens de la Champions.

Llanos no ha amagat que avui es troba a la nostra ciutat. De fet, a les seves xarxes socials ha fet una publicació amb una imatge d’un quadre que es troba a l’interior del local dels Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa, just al costat de la plaça Saragossa. En la descripció de la fotografia, el basc ha preguntat “Perquè hi ha un bar a Barcelona que té un quadre d’Ander?”. En veure aquesta fotografia juntament amb la descripció, alguns usuaris terrassencs han sabut trobar l’error, i no han tardat a respondre que aquest establiment no es tracta de Barcelona, sinó que en realitat és la ciutat de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa