Control a Terrassa
Control a Terrassa | Jordi Mor

!--akiadsense-->

Dimecres, la Guàrdia Civil va instal·lar controls a diversos punts de les carreteres del Vallès Occidental i Oriental. A Terrassa es van situar al principi de la B-40, a sobre de Can Roca i a tocar del Camí de Can Bogunyà, amb diverses dotacions que aturaven els cotxes, van informar tuitares egarencs. Dimarts se’ls va poder veure al peatge de l’autopista C-58 a Sant Vicenç de Castellet.

Al llarg del dimecres, les unitats de l’institut armat espanyol van vigilar, també per exemple, els accessos per la Ronda Nord i per la carretera de Lliçà d’Amunt de la capital, Granollers, a més d’altres poblacions com ara Mollet del Vallès o La Garriga.

Des del cos, però, s’afirma que tots aquests dispositius no tenen cap relació amb la ràtzia que, aquest passat dilluns, va dur a terme contra l’independentisme.

Segons la Guàrdia Civil, aquests controls, tot i que han causat alarma a la comarca, com s’ha pogut veure a les xarxes socials, són “rutinaris” i corresponen al nivell actual d’alerta antiterrorista, descartant qualsevol vinculació amb l’operatiu de fa dos dies. Això explicaria les grans mesures de seguretat preses pel cos policial militar espanyol en aquest desplegament, que incloïa armes llargues i punxes per impedir la possible fugida d’algun conductor.

Nou comentari