Golejada del Terrassa per sortir de la zona baixa

Excel·lent partit del Terrassa per sortir de la zona vermella de la taula. Terrassa FC i CE Europa s’han enfrontat en el Camp Municipal de Ca n’Anglada en el partit corresponent a la vint-i-tresena jornada del campionat domèstic. Els de Jordi López arribaven a l’encontre després de patir una dura derrota a casa del Badalona, mentre que l’Europa va empatar contra el Cerdanyola en el darrer compromís. Els egarencs necessitaven una victòria per sortir de la part baixa de la classificació.

El Terrassa FC s’ha mostrat amb una actitud ofensiva als primers minuts, dominant a un rival que li costava trepitjar camp contrari. En els primers compassos ja hem vist diverses rematades perilloses per part dels locals. Lucas Viña ha estat a punt de marcar de cap a la sortida d’un córner, igual que Akito, que ha buscat una rosca que ha marxat per poc. Al minut 12, Aythami ha rebut una bona passada al punt de penal i ha rematat ras amb la cama dreta, però el porter Sergio ha estat atent per fer-se amb l’esfèrica. Poc després, l’Europa ha tingut la seva primera aproximació perillosa amb un xut de Castell amb l’esquerra que ha marxat fregant el pal dret de la porteria de Juanvi. El Terrassa encara dominava el joc, però li faltava precisió i efectivitat en els últims metres. Sergi Serrano ha tingut una oportunitat clara en el minut 26 en una jugada de contraatac que ha acabat amb un xut centrat del migcentre del conjunt egarenc. En una jugada que no semblava perillosa, Diego Garzón ha perdut la pilota en el seu camp i ha propiciat un contraatac ràpid de l’Europa que ha acabat amb un tir desviat d’Albert Martí. Al minut 35, s’ha fet justícia i el Terrassa ha obert el marcador. Akito ha fet una bona conducció en camp contrari després d’una recuperació de pilota i ha enviat una passada en profunditat a Aythami, que s’ha quedat sol contra el porter i ha definit a plaer, ajustant el tir. Josu ha provat sort amb un xut llunyà i Sergio ha hagut d’intervenir per treure la pilota a córner. En el mateix llançament de cantonada, picat per Lucas Viña, el Terrassa ha duplicat l’avantatge amb un gol de Marimón de cap. A la següent jugada, Josu ha estat a punt de marcar, però el travesser li ha negat el gol. Els egarencs vivien una festa i han marcat el tercer al minut 43. Per fi Josu ha aconseguit el gol després de dues oportunitats clares. L’avui extrem del Terrassa ha rebut una bona centrada des de banda dreta per part de Diego i Josu ha posat el cap per enviar l’esfèrica al fons de la porteria.

Ha estat una primera part dominada de principi a final per un Terrassa excel·lent en tot els aspectes del joc. L’Europa ha estat sotmès durant els primers 45 minuts i no ha trobat opcions en atac, ni tampoc en defensa per aturar les envestides del conjunt local. El tres a zero és un resultat just pel que s’ha vist al terreny de joc.

A la represa, Akito ha estat a punt de fer el quart, però el pal ha evitat que el Terrassa augmentés l’avantatge. En un llançament de falta, Lucas Viña ha centrat buscant la rematada d’Akito, però el japonès no ha arribat per poc. De nou, Lucas Viña ha centrat a pilota parada des de banda esquerra i Castillo ha rematat a porteria, però Sergio ha refusat el tir. Akito buscava el seu gol, però no ho trobava. L’extrem japonès ha tingut un mà a mà clar al minut 56, no obstant això, el porter rival ha tornat a intervenir. Sergio estava evitant una golejada molt dolorosa per l’Europa. El Terrassa encara tenia més fam i jugava la majoria del temps al camp del seu rival. Martí Soler ha estat a punt de fer gol en una jugada ràpida en què Akito ha combinat a l’interior de l’àrea amb Martí, que ha xutat de primeres sense èxit. En la següent acció, Joel Priego ha fet el quart ajustant el tir des de la frontal. En els últims minuts de partit ja hem vist a un Terrassa més tranquil, sabent que el partit estava totalment sentenciat. L’Europa ha tingut més possessió en els instants finals. Ja a l’últim minut, l’Europa ha marcat el gol de la consolació en un xut d’Albert Martí en el segon pal.

Així ha acabat un partit en què el Terrassa ha sigut infinitament millor que el seu rival i així ho demostra el resultat final (4-1). Tot i això, el conjunt egarenc ha tingut més ocasions per ampliar la golejada. Encontres com el d’avui fan pensar que els de Jordi López no haurien de patir molt per evitar el descens. Amb aquest resultat, el Terrassa és onzè en la classificació i visitarà el camp de l’Andratx en la següent jornada.

TERRASSA FC: Juanvi, Diego (Bruno, 87’), Marimón, Castillo, Lucas Viña (Marc Vicente, 68’), Adri Lledó (Àlex Fernández, 61’), Sergi Serrano, Martí Soler, Josu (Joel Priego, 61’), Aythami (Alberto Fernández, 61’), Akito.

CE EUROPA: Sergio, Campeny, Uri, Alberto (Àlex Cano, 60’), Reina (Pol Aldabó, 73’), Albert Martí, Marc Esteban, Castell (Vargas, 46’), Coro, Alfons Serra (Chava, 66’), Ricki Vidal (Nolla, 46’).

Àrbitre del partit: Pedro Campoy Candela (Comitè de Murcia).

Targetes grogues: Alberto (CE Europa, 53’), Martí Soler (Terrassa FC, 84’).