MónTerrassa
Riqui Puig s’estrena (per fi) a la Lliga 2021-22
  • CA

El jugador del FC Barcelona Riqui Puig ha tingut els seus primers minuts a la Lliga 2021-22. El futbolista de Matadepera va saltar al terreny de joc aquest dilluns davant del Granada al minut 74, subtituint el capità Sergio Busquets. Van ser amb prou feines trenta minuts però almenys van servir per debutar aquesta temporada i agafar una mica de ritme de competició després de quatre mesos assegut a la banqueta sense res més que veure com la resta anava sortint al camp. I és que la darrera vegada que es va poder veure en acció en partit oficial es remuntava a l’Eibar-Barça del 22 de maig. Des d’aleshores, res. Durant la pretemporada va disposar d’alguns minuts però res trascendent.

Quan pocs minuts després que comencés la segona part, Koeman va fer saltar a escalfar Riqui Puig i Gerard Piqué, totes les mirades es van posar sobre el de Matadepera. El dubte sobre si el tindria només fent exercicis o l’acabaria traient no era pas forassenyat, veient les darreres ocasions. Però el Barça perdia davant del Granada al Camp Nou, i l’entrenador holandès ja havia fet saltar al camp Mingueza, Luuk de Jong i Gavi. Finalment, al 74, va cridar els dos futbolistes i els va fer sortir.

Tanmateix, la tàctica de bombardejar pilotes a l’àrea perquè els centrals i el davanter centre intentessin un miracle tampoc era la millor pel lluïment del jove matadeperenc, més habituat al toc curt i a l’associació. Així que es va haver de limitar a recuperar pilotes i limitar a obrir-les a les bandes, sense poder aportar cap dosi creativa. Almenys però va poder celebrar in situ el gol de cap d’Araujo que rescatava un punt per als blaugranes.

Justament, en la prèvia d’aquest partit, Ronald Koeman, a preguntes dels periodistes, va manifestar que si Riqui Puig volia tenir minuts sobre el camp “havia de millorar en molts aspectes del joc”, per acabar sentenciant que “ha de treballar com qualsevol jove”, deixant entreveure que el problema del de Matadepera és també l’actitud que ofereix en els entrenaments,

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa