El Terrassa FC empata contra el CD Numància en un final apassionant

El Terrassa FC ha empatat 1 a 1 en un partit amb un final de partit apassionant. Els vermells i el CD Numancia s’han enfrontat al Municipal de Ca n’Anglada en la tercera jornada del campionat domèstic de la Segona RFEF. El conjunt dirigit per Jordi López arribava al partit amb quatre punts en el seu caseller particular després de guanyar a casa contra el Huesca “B” i empatar la segona jornada a domicili.

Al primer minut de partit, el Terrassa FC ha disposat de la primera aproximació perillosa gràcies a un cop de cap de Bruno a la sortida d’un córner. Poc després, el Numància també ho ha provat amb un cop de cap després d’una bona centrada del lateral San Emeterio, però la rematada ha sortit desviada.

Al minut 12 de partit, l’equip visitant ha tingut a tocar el primer gol de l’encontre després d’un error en la sortida de pilota de Martí Soler. El davanter Agus Alonso ha aprofitat i ha xutat potent amb la cama esquerra, però Ortega ha estat molt atent i ha refusat el tir. La segona ocasió del conjunt egarenc ha arribat de nou a la sortida d’un córner rematat per Carlos Martínez, però el cop de cap del davanter ha sortit per la dreta de la porteria d’Isma. Poc abans de la mitja hora de joc, Josu ha sorprès al porter rival amb un xut molt llunyà que ha estat a punt de trobar porteria. A les acaballes de la primera meitat, San Emeterio ha fet una centrada que s’ha anat enverinant a la porteria d’Ortega, però finalment la pilota ha sortit desviada. El Terrassa FC ha estat a punt de marcar després d’un cop de cap molt perillós en la sortida d’una falta picada per Josu. La rematada, ajustada al pal, l’ha pogut desviar el porter Isma Gil.

Així ha acabat una primera part en què ambdós conjunts han tingut diverses aproximacions a porteria, però cap dels dos ha aconseguit desfer l’empat en el marcador. Respecte al joc, el partit ha destacat per la seva igualtat i intensitat, que s’ha vist reflectida en les múltiples disputes de joc.

Tot i que els dos equips han tingut unes quantes aproximacions per la banda als primers minuts de la represa, no s’ha vist cap ocasió de gol a l’inici de la segona part. Al minut 60, una centrada perillosa del Numància ha pogut suposar el primer gol de l’encontre, però el davanter visitant no ha aconseguit rematar. Els de Jordi López estaven creant molt perill sobretot a pilota parada i, en una sortida d’un córner, Martí Soler ha xutat pràcticament sol, però la rematada se n’ha anat molt a prop de la porteria.

Al minut 77, Aythami Perera ha provocat un penal al lateral de l’àrea després que un defensor li fes una traveta per darrere. Àlex Fernández ha estat l’encarregat de xutar el penal i, com és habitual, el migcentre del Terrassa FC ho ha transformat per desfer la igualtat en l’electrònic del Municipal de Ca n’Anglada. Poc després, l’extrem Sergi ha estat a punt de fer el segon amb un xut potent sense gaire angle, però el porter rival s’ha estirat bé per refusar la pilota. Alberto Fernández també ha pogut duplicar l’avantatge en una doble oportunitat, però Isma Gil en primera instància i un defensa en segona han evitat el gol. Pocs instants després, el Numància ha empatat el partit amb un cop de cap col·locat després d’una bona centrada des de banda esquerra.

Al minut 90, Aythami ha executat un molt bon tir des de la frontal de l’àrea, però el porter
ha estat atent i ha refusat la rematada.

Així ha acabat un partit en què el Terrassa FC ho ha tingut a les mans després del gol de penal d’Àlex Fernández. Un gol del Numància als últims minuts de l’encontre ha evitat que els de Jordi López sumessin els tres punts. Amb aquest resultat, els egarencs acaben la jornada amb cinc punts en tres partits.

TERRASSA FC: Ortega, Lucas Viña, Carlos Martínez (Alberto Fernández, 72’), Aythami, Joel Priego (Sergi, 66’), Adri Lledó, Bruno, Morales, Martí Soler (Àlex Fernández, 66’), Pelegrín, Josu (Akito, 87’).

CD NUMÀNCIA: Isma Gil, San Emeterio, Jaume Pol, Cortijo, Cotán (Mateo, 58’), Agüero (Tamayo, 58’), Diego Suárez, Borja Vicent, Agus Alonso (Pablo Muñoz, 70’), Allyson, Jordi Tur.