MónTerrassa
Cs proposa obrir punts de vacunació mòbils i sense cita prèvia
  • CA

Ciutadans (CS) Terrassa proposa la posada en marxa de punts de vacunació mòbils i sense cita prèvia en recintes on se celebrin esdeveniments amb un gran nombre d’assistents. La regidora del Grup Municipal taronja Isabel Martíne ha anunciat que la seva formació proposarà al Ple Municipal del mes de novembre la instal·lació de punts mòbils sense cita prèvia per a vacunar contra la COVID-19 a Terrassa. Isabel Martínez ha expressat que aquest “pot ser un instrument clau per a incidir de manera directa en tota aquella població que de moment no ha decidit vacunar-se”.

La regidora del partit taronja ha expressat que “a principis de novembre d’enguany, a la Comunitat Autònoma s’han vacunat amb pauta completa un 74,5% de les persones” i ha emfatitzat que els joves són la franja d’edat amb menys percentatge de vacunats amb pauta completa “amb un 69,3% de les persones entre 20 i 29 anys i un 68,5% de vacunats entre els 30 i els 34 anys”. Per aquest motiu la formació que a la ciutat lidera Javi González proposa “instal·lar punts de vacunació a recintes on se celebrin esdeveniments culturals o esportius on hi hagi un gran nombre d’assistents” i cobsiderainstal·lar-los al recinte firal de Terrassa amb motiu de la celebració del carnaval vinent a la ciutat i a la Fira de Santa Llúcia en els dies de major afluència durant els dies de Nadal.

Precedents amb bona resposta

Martínez ha remarcat que “en aquest sentit, els precedents han tingut una bona resposta ciutadana” i ho ha exemplificat amb el punt de vacunació mòbil que es va instal·lar al festival Les Arts a la ciutat de València a principis d’aquest mes. Per últim, considera que “l’administració local ha d’optar per a fomentar la vacunació com a eina efectiva per a sortir d’una crisi social, econòmica i sanitària que ha colpejat els veïns de la ciutat molt durament”.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa