MónTerrassa
Cotxes de policia aquesta nit a la Masia Freixa, però tenien trampa
  • CA

Els ciutadans que aquest vespre nit han passat per la plaça de Freixa i Argemí de Terrassa s’han vist atrets per les llums de color blau que desprenien els cotxes de policia. Dos vehicles situats en una de les entrades de vianants al Parc de Sant Jordi i a la Masia Freixa, a la cruïlla on comencen els carrers de Volta i de Nicolau Talló. Una zona tallada al pas de vehicles.

Què ha passat?

Un accident de trànsit, alguna persona indisposada? No hi havia ni els Bombers de la Generalitat de Catalunya ni efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques. I es respirava un aire de tranquil·litat, i més si els fets es veien des de la primera línia. De lluny semblava una cosa i d’aprop es veia que estaven rodant una pel·lícula. Segons ha pogut saber Món Terrassa, en realitat un llargmetratge… Els productors han demanat -i se’ls ha cedit- dos cotxes de la Policia Municipal de Terrassa i dos uniformes. No ha transcendit el guió, tot i que el nom sembla que seria La mesita del comedor, una pel·lícula del gènere de terror, i que té com a marc de fons una espectacular Masia Freixa il·luminada. També se’n sap l’autor, en Caye Casas i que l’actor principal és Josep Riera.

Cotxes de policia aquesta nit a la Masia Freixa

Caye Casas va dirigir Matar a Dios. La pel·lícula de Caye Casas i Albert Pintó es va rodar al Parc Audiovisual de Catalunya, a Terrassa, així com a la Masia de Can Gaia (carretera B-122, de Terrassa a Rellinars). El repartiment compta amb Eduardo Antuña, Boris Ruiz, David Pareja, Itziar Castro i Emilio Gavira. La cinta és del gènere comèdia negra que parteix de l’estada d’un cap de setmana d’una parella, amb el pare i el germà del marit, en una casa aïllada en el bosc, i durant el sopar familiar irromp un vagabund, petit i amb llet dolenta. La història busca posar al límit les relacions personals i conjugals posant-les a prova enmig de situacions inaudites.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa