MónTerrassa
Un conductor borratxo acaba detingut per agredir un policia a Terrassa
  • CA

Un accident de trànsit va tenir lloc el passat dissabte a la nit a l’avinguda del Vallès de Terrassa, sense cap persona ferida, però amb un conductor implicat que circulava sota els efectes de l’alcohol. L’home borratxo va acabar agredint a un agent de la Policia Municipal de Terrassa després de negar-se a realitzar les proves d’alcoholèmia, i va intimidar un dels altres conductors implicats. Va quedar detingut per circular sota els efectes de l’alcohol, per negativa a realitzar les proves d’alcoholèmia i per atemptat a l’autoritat.

Els fets van tenir lloc el passat dissabte 26 de febrer a la nit a l’avinguda del Vallès, amb l’avinguda de Font i Sagué. El 112 va informar que acabava de tenir lloc un accident de trànsit a les 22:06h exactament, i en rebre l’avís, tres patrulla de la Policia Municipal de Terrassa es van dirigir fins al lloc indicat. Un cop els agents van arribar al lloc, es van entrevistar amb les parts implicades en l’accident i van comprovar que un dels conductors es trobava sota els efectes de l’alcohol.

Per comprovar que havia consumit begudes alcohòliques, els agents li van voler realitzar les proves d’alcoholèmia, però la persona es va negar rotundament. Va ser en aquell moment quan va agredir a un dels agents i fins i tot va intimidar a un dels altres conductors implicats en l’accident. Així doncs, l’home va quedar detingut per circular sota els efectes de l’alcohol, per negativa a realitzar les proves d’alcoholèmia i per atemptat a l’autoritat.

Més successos

Un motorista va resultar ferit en una col·lisió entre el seu vehicle i un cotxe, ahir diumenge a la nit al carrer Lavoisier de Terrassa. L’accident de transit va provocar ferides al motorista, que va requerir assistència mèdica al mateix lloc de la col·lisió i ser traslladat posteriorment a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Mireia a març 01, 2022 | 09:09
    Mireia març 01, 2022 | 09:09
    Terrassa, la ciutat de les persones.......... borratxes, drogades, sense carnet, sense permís, sense ITV....

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa