MónTerrassa
Un motorista ferit en col·lisionar contra un turisme a Terrassa
  • CA

Un motorista va resultar ferit en una col·lisió entre el seu vehicle i un cotxe, ahir diumenge a la nit al carrer Lavoisier de Terrassa. L’accident de transit va provocar ferides al motorista, que va requerir assistència mèdica al mateix lloc de la col·lisió i ser traslladat posteriorment a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Els fets van tenir lloc la nit d’ahir diumenge 27 de febrer al carrer Lavoisier, cantonada amb el carrer de Linné. El 112 va informar de l’accident de trànsit exactament a les 22:16h, i en rebre l’avís, una dotació de la Policia Municipal de Terrassa va acudir fins al lloc dels fets ràpidament.

Quan els agents van arribar, van comprovar que la col·lisió havia tingut lloc perquè el turisme no havia respectat un cediu el pas, de tal manera que no va frenar i va col·lisionar contra la motocicleta, que no va infringir cap norma. El xoc va provocar ferides al motorista, motiu pel qual va requerir assistència mèdica i va ser traslladat a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.

Més successos

Una baralla entre dues persones va acabar amb una agressió amb arma blanca a ple centre de Terrassa el passat diumenge a la matinada. Es tractaven de dos homes que s’estaven barallant al carrer Pere Llaurador, a tocar de la Rambla d’Ègara, i entremig de la discussió, un d’ells va treure un ganivet per agredir a l’altre. La víctima va fugir en direcció al Raval de Montserrat, on una dotació de la Policia Municipal de Terrassa el va aturar. Després de parlar amb ell i uns testimonis que havien presenciat la baralla, els agents es van dirigir cap a la zona on havia tingut lloc la baralla i van enxampar l’agressor amb un ganivet de grans dimensions a sobre. L’home va quedar detingut per un presumpte delicte d’amenaces i lesions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa